نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
منم سرکلاژ بودم.۳۴ هفته فکر کردم نشتی دارم ماما منو معاینه کرد گفت دهانه رحمت دوسانت بازه.سرکلاژمو باز کردن گفتن میخوای زایمان کنی امپول ریه رو برام زدن.اما من هیچ دردی نداشتم.چند روز نگهم داشتن،زایمان نکردم.۳۷ هفته تمام کیسه ابم پاره شد.
خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
دردت چطوری بود عزیزم؟من از دیشب احساس فشار و سنگیتی تو واژن و مقعدم دارم
اون ک طبیعیه
درد پریودی شکل که هی تکرار میشه
ان اس تی دادم ضربانش خیلی خوب نبود دستگاه درد ام نشون میداد امپول ریه و پرژسترون زدم
نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
اخه چون از دیشب شروع شده قبلش نداشتم خیلی نگرانم😭ان اس تی رو تو زایشگاه دادی یا همین مراکز سونوگراف ...
مطب دکتر برامانجام داد گلم
خب اگ فکر میکنی اینطوره برو بینارستان