2777
2789
عنوان

امپول بلوغ ریه جنین

182 بازدید | 14 پست

خانوما امپول ریه جنین رو هفته چند زدین؟من الان ۲۹هفته م،ولی سرکلاژ شدم و طول سرویکسم کوتاهه،دکترم‌گفته احتمال زایمان زود رس هستش ولی گفت فعلا امپول  ریه نمیخواد بزنی

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
هفته۲۷ زدم

شما هم طول سرویکست کوتاه بود عزیزم؟اخرش هفته چند زایمان کردی؟؟چندتا امپول زدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم طول سرویکست کوتاه بود عزیزم؟اخرش هفته چند زایمان کردی؟؟چندتا امپول زدی؟

اره کوتاه بود. حدود ۲۷.

جدا ز امپول ریه. هر روز امپول میزدم .شیاف استفاده کردم. هفته ۳۷ بدنیا اومد.خداروشکر سالم و وزنش خوب بود.

اره کوتاه بود. حدود ۲۷. جدا ز امپول ریه. هر روز امپول میزدم .شیاف استفاده کردم. هفته ۳۷ بدنیا اومد. ...

خدارو شکر عزیزم من استراحت مطلقم ولی بهم هیچ امپول و دارویی ندادن،دعا کن منم ایشالا بچه مو به موقع و با وزن خوب دنیا بیارم

کوتاه نبود سرویکسم 

هفته 29 زدم درد داشتم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

منم سرکلاژ بودم.۳۴ هفته فکر کردم نشتی دارم ماما منو معاینه کرد گفت دهانه رحمت دوسانت بازه.سرکلاژمو باز کردن گفتن میخوای زایمان کنی امپول ریه رو برام زدن.اما من هیچ دردی نداشتم.چند روز نگهم داشتن،زایمان نکردم.۳۷ هفته تمام کیسه ابم پاره شد.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
کوتاه نبود سرویکسم  هفته 29 زدم درد داشتم

دردت چطوری بود عزیزم؟من از دیشب احساس فشار و سنگیتی تو واژن و مقعدم دارم

دردت چطوری بود عزیزم؟من از دیشب احساس فشار و سنگیتی تو واژن و مقعدم دارم

اون ک طبیعیه 

درد پریودی شکل که هی تکرار میشه 

ان اس تی دادم ضربانش خیلی خوب نبود دستگاه درد ام نشون میداد امپول ریه و پرژسترون زدم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
اون ک طبیعیه  درد پریودی شکل که هی تکرار میشه  ان اس تی دادم ضربانش خیلی خوب نبود دستگاه ...

اخه چون از دیشب شروع شده قبلش نداشتم خیلی نگرانم😭ان اس تی رو تو زایشگاه دادی یا همین مراکز سونوگرافی عزیزم؟؟

اخه چون از دیشب شروع شده قبلش نداشتم خیلی نگرانم😭ان اس تی رو تو زایشگاه دادی یا همین مراکز سونوگراف ...

مطب دکتر برام‌انجام داد گلم 

خب اگ فکر میکنی اینطوره برو بینارستان

خدارو شکر عزیزم من استراحت مطلقم ولی بهم هیچ امپول و دارویی ندادن،دعا کن منم ایشالا بچه مو به موقع و ...

ان شاءالله ب امید خدا نی نی گلتون سالم بدنیا بیاد وبغلش کنی عزیزم