2777
2789
عنوان

💔💔شب ارزوها😭😭

165 بازدید | 29 پست

سلام...ان‌شاءالله امشب همه براشون آرزوهاشون بر آورده بشه

لطفا امشب برا منم دعا کنید و برای برآورده شدن حاجتم حمد بخونید...تروخدا دعام کنید💔💔😭

🥀غمگینت می‌کنند این آدمای عجیب:)                                                                           :)این آدمای به ظاهر نجیب🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعات کردم 

من ۳۲ سالمه 

دلم ازدواج موفق میخواد 

خستم 

حقم نیست ظاهر باطنم خوبه 

هرکی تونست دعام کنه 💔💔

دعاهای خودم نمیگیره 

یکی رو دوست داشتم شنیدم رفته جای دیگه خواستگاری 💔💔

ظاهر باطن مالی خانواده هم در یک سطحیم   

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

لطفا برای سلامتی عشقم*نامزدم*که مشکوک به سرطانه دعا کنین خوب بشه🥺روز به روز داره آب میره

لطفا🥺

منم روزه بودم امر‌وز نماز شب و نماز مخصوص امشبو خوندم براتون دعا میکنم♡خوندم عزیزم

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
من خوندم ان شاالله حاجت روا میشی  برای منم بخونین

مرسی عزیزم💔💔

ان‌ شاءالله توهم‌حاجت روا بشی

🥀غمگینت می‌کنند این آدمای عجیب:)                                                                           :)این آدمای به ظاهر نجیب🥀

انشالله آروزوت برآورده شه و طعم اجابت دعا رو بچشی به حق صلوات فاطمی«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيقَةِ فاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبيبَةِ حَبيبِكَ وَنَبِيِّكَ وَاُمِّ اَحِبّآئِكَ وَاَصْفِيآئِكَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمينَ، اَللّهُمَّ كُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَكُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها، اَللّهُمَّ وَكَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَليلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْكَريمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَيْها وَعَلى اُمِّها صَلاةً تُكْرِمُ بِها وَجْهَ اَبيها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْيُنَ ذُرِّيَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَالسَّلامِ»

برای استاتر"

2مرتبه صلوات فرستادم🫶🏻💚✅️

2مرتبه ذکر یاودود فرستادم🫶🏻💚✅️

2مرتبه ذکر یا محمد فرستادم🫶🏻💚✅️

2مرتبه سوره توحید خوندم🫶🏻💚✅️

لطفا استاتر و کاربران عزیز توی این شب عزیز دعا کنید نامزدم امشب پیام بده و باهم آشتی کنیم|🫠❤️🌹

برای اینکه شوهرم به کار خوب پیدا کنه و زندگیم روبه راه بشه دعا کن لطفا

خدا ب حق امشب چیزی ککمیخوای بهت بده