2777
2789
عنوان

آرزو میکنم...

80 بازدید | 11 پست

آرزو میکنم خبر ظهور امام زمان رو بخونم🤲🏻❤

آرزو میکنم خانوادم همیشه سلامت باشن و تا وقتی زنده هستم در کنارم باشن❤🤲🏻

آرزو میکنم امسال به رشته مورد علاقم بخاطر علاقه خودم بخاطر استرس کشیدنای مامانم پا به پای خودم بخاطر هزینه های زیادی که بابام برام کرد بخاطر باعث افتخارشون شدن برسم🤲🏻❤

و در اخر ارزو میکنم ارزوی همه نی نی سایتیا براورده بشه❤❤

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه پنج سالم دوتا آرزو داره که از توان من خارجه از خدابخواین براوردشون کنه همین الان نشسته پیشم حرفشون میزنه😔🙏🏼

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واسه منم دعا کن که دعاهایی که امشب کردم و دعا خواهم کرد برآورده بشن انشاءالله 🥲

دعا کن که امسال کنکور معلمی قبول بشم و دانشجو بشم و عاقبت به خیر سعادتمند هم در این دنیا و هم در اون دنیا بشم 

و زندگی مفید و خوب و بدون گناه و حق الناسی داشته باشم و اگر گناه و حق الناسی دارم بخشیده بشم و خدا هم کاری کنه بنده هاش منو ببخشن و با پاکی و عاقبت به خیری این دنیارو ترک کنم 

انشاءالله هرکی برام دعا کرد خدا جواب دعا و دل خودشم بده الهی آمین.

اسمم مهدیه

انشالله آرزوت برآورده شده به حق«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيقَةِ فاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبيبَةِ حَبيبِكَ وَنَبِيِّكَ وَاُمِّ اَحِبّآئِكَ وَاَصْفِيآئِكَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمينَ، اَللّهُمَّ كُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَكُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها، اَللّهُمَّ وَكَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَليلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْكَريمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَيْها وَعَلى اُمِّها صَلاةً تُكْرِمُ بِها وَجْهَ اَبيها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْيُنَ ذُرِّيَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَالسَّلامِ»

دعا کن خدا حاجتم رو بده دل شکستم رو با معجزه اش آروم کنه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

واسه منم دعا کن که دعاهایی که امشب کردم و دعا خواهم کرد برآورده بشن انشاءالله 🥲 دعا کن که امسال ...

انشالله خانم معلم آینده❤🙏🏻

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

آرزو میکنم هیچ قلبی غصه دار نباشه همه دلها شاد باشه همه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن الهی آمین 

واسه خودمم آرزو میکنم پدرم خوب بشه درگیر اعتیاد ب شیشه شده حالش خیلی بده خدایا خودت نجاتش بده الهی آمین

دعا کن خدا حاجتم رو بده دل شکستم رو با معجزه اش آروم کنه 

آمین💓🙏🏻

بچه پنج سالم دوتا آرزو داره که از توان من خارجه از خدابخواین براوردشون کنه همین الان نشسته پیشم حرفش ...

انشالله خیلی زود بهشون برسه💓🙏🏻