2777
2789
عنوان

پاگشا عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 48 پست
برنج رو تازه بپز موندش بد میشه  فسنجان و قورمه سبزی رو میتونی اخر شب که بچه ها خوابن درست کنی ...

اره برنج و قورمه سبزی رو باید همون روز درست کنم دوتاشونم طعمشون عوض میشع

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
فسنجون و‌مخلفات رو شب قبل درست کن دومی دیگه خورشت نباشه ، زرشک پلو با مرغ درست کن  برنج هم‌هم ...

نه خب فسنجون مرغه کنارش دوباره مرغ بزارم بده باید ی مرغ باشه ی گوشت 

آره فسنجون و سالاد رو روز قبل میپزم راست میگی بهتره اینجوری

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا این غذا ها با هم همخونی نداره

اخه نمیشه دوتا مرغ بپزم هم فسنجون هم زرشک پلو ، مزاجشون هم با اینا جور تره ، مگر اینکه قیمه بپزم کنار فسنجون این میشه

قیمه بهتره سفرم رنگین تر میشه 

مرسی گفتی🩷🩷

نه خب فسنجون مرغه کنارش دوباره مرغ بزارم بده باید ی مرغ باشه ی گوشت  آره فسنجون و سالاد رو روز ...

من راستش بیشتر جاها رفتم‌‌ مهمونی ، یه غذای خشک بود یدونه تر و اکثرا هم‌فسنجون و‌زرشک‌پلو 

ولی قرمه سبزی هم‌میتونی با فسنجون شب قبل درست کنی 

من‌اینکارو‌کردم‌ اتفاقا قورمه سبزی تا فرداش بهتر جامیفته

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

من راستش بیشتر جاها رفتم‌‌ مهمونی ، یه غذای خشک بود یدونه تر و اکثرا هم‌فسنجون و‌زرشک‌پلو  ولی ...

نمیدونم ولی تا جایی ک من میدونم دوتا مرغ یا دوتا گوشت کنار هم نمیزارن مگر اینکه جای قورمه سبزی قیمه درست کنم 

اخه نمیشه دوتا مرغ بپزم هم فسنجون هم زرشک پلو ، مزاجشون هم با اینا جور تره ، مگر اینکه قیمه بپزم کنا ...

به نظر من ایراد نداره چون همه جا مرغ و فسنجون باهم.درست میکنن

کلا بار اول باید ی غذای مجلسی درست کنی 

چلوگوشت هم میشه ولی خب هزینه زیاد میشه

خیلی هم خوب

نه چون اولین باره داره میاد خونم تصمیم نهایی ام شد قیمه و فسنجون و برنج و سالاد درست کنم چون پاگشاست 

روز قبل فسنجون و قیمه و سلاد( بدون گوجه) رو میپزم 

فرداش برنج رو

به نظر من ایراد نداره چون همه جا مرغ و فسنجون باهم.درست میکنن کلا بار اول باید ی غذای مجلسی درست کن ...

چلو گوشت اصلا نپخته ام و هیچوقت این ریسک رو نمیکنم اولین بار برا مهمون بپزم😂😂

فقط ی نوع غذا میپزم پس فسنجون و برنج ،چون با نوزاد هام سختمه

خورشتارو روز قبل درست کن برنج و سالاد رو همون روز درست کن 

برنج بمونه بد میشه

یه دهه هشتادی پر انگیزه... صاحب یه دختر کوچولو خوشگل و دلبر🥰 برای خوشبختی خونواده ۳ نفره ما دعا کنید🙂🙂

من همیشه قرمه سبزی رو از روز قبل درست میکنم و طعمشم اصلا عوض نمیشه. برنج رو میتونی قبل از اینکه مهمونا بیان ابکش کنی و یک ساعت قبل از اینکه بخوایی بساطو شامو بچینی بذاری دم بکشه

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟