2777
2789
عنوان

پاگشا عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 48 پست
ن بابا هیچ عیبی نداره تازه بهترم هست همه کارا آماده هست و دقیقه نود نیس

بنظر منم کار درست همینه یا یک نوع غذا درست میکنم فقط فسنجون یا اگه قورمه سبزی هم یکم بپذم باید روز قبلش اماده کنم همه چیو

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بنظر منم کار درست همینه یا یک نوع غذا درست میکنم فقط فسنجون یا اگه قورمه سبزی هم یکم بپذم باید روز ق ...

خورشتارو شب قبل آماده کن اما برنج و همون روز بنظرم زرشک پلو درست کنی بهتره

همراه با سوپ

خستگی برای من فقط ی احساس نیس، یه سبک زندگیه!

ما تو سفره مون مرغ نباشه واقعا انگار یه چیزی کمه.. جون پاگشای عروسه اگر مرغ دوست دارید حتما مرغ بذار.. میتونل برنج رو زودتر آبکش کنی و 45 دقیقه قبل از خوردن دم کنی... قورمه هم روز قبل بذاری فرداش بهتر جا میفته

خورشتارو شب قبل آماده کن اما برنج و همون روز بنظرم زرشک پلو درست کنی بهتره همراه با سوپ

اصلا خانوادگی به سوپ نگاه هم نمیکنن ی بار اینکارو کردم ی عالمه سوپ موند رو دستم دادم بردن😂😂 

ما تو سفره مون مرغ نباشه واقعا انگار یه چیزی کمه.. جون پاگشای عروسه اگر مرغ دوست دارید حتما مرغ بذار ...

قورمه سبزی میمونه طعمش عوض میشه خوشمزه تر میشه ولی عوض میشه همون روز میپزمش ، بجای مرغ هم فسنجون میزارم دیگه فسنجون همون مرغه مواد اصلیش ، برادرشوهر از مرغ متنفره حالا ی باز داماد شده دلشو نشکنم