2777
2789
عنوان

حضانت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست
آره عزیزم با اینکه طلاقشون توافقی بود چندین جلسه حدود ۶ ماه همش کشوندنشون دادگاه بخاطر همین مشاوره ه ...

اها.  شوهرم حاضر به طلاق نیست. گفتم شاید این مشاوره در خواست اون باشه. پس پروسه اش همینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه کیو انتخاب کرد 

راستش خواهرم صلاحیت نگه داری بچه رو‌نداره هرچند که شوهرشم نمیدونیم چجوریه اما خواهرم اعتیاد داره و ممکن بود سر بچه بلایی بیاره ، خود خواهرم راضی بود طلاق بگیره اما به بچش وابستست اما به شوهرش گفتیم توی دادگاه بگه که خواهرم معتاده و صلاحیت نگهداری نداره ولی نگفته بود و حالا دلیلشو‌نمیدونیم‌چی بوده اما تمام تلاشمونو کردیم که مخ بچشو بزنیم که راضی بشه با باباش بمونه هرچند که دلش برای مادرش خیلی تنگ میشه اما صلاحش اینه که با پدرش باشه 

به ما که گفتن توی دادگاه خواهرزادم گفته میخوام با پدرم بمونم انشاالله که به ما دروغ نگفته باشن 

طلاقشون فقط یه باطل کردن صیغه مونده

ای وای. انگیزه ای برای ترک کردن ندارن؟ 

خیلی کمکش کردیم من خودم به عنوان خواهر‌کوچکتر یه مدت کل زندگی و برنامه هامو کنسل کردم تا ترکش بدم اما فایده نداشت و تا از کمپ اومد بیرون دوباره مصرف کرد‌

متاسفانه تا خودش نخواد نمیشه و اینکه خواهرم بخاطر اعتیادش همه ب خانواده‌رو داغون کرده و برای همه دردسر درست کرده بخاطر همین هممون تردش کردیم‌

و فقط تلاش کرذیم‌ بچشو‌نجات بدیم 

من و مادرم دوست داشتیم بچشو پیش خودمون نگه داریم اما تا میفهمید پیش ماست میومد با داد و بیداد بچشو میخواست بخاطر همین دادیمش به پدزش که ببرتش شهر خودشون که چون دورتر هست راحت بهش دسترسی نداره 

الان بچه جاش امنه ولی فقط دلتنگ مادرشه