abbbbbbba مدیر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2068 عنوان امپول اچ سی جی | مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 26 پست امپولو گرفتم گذاشتم تو یخچال .دقیق نگاش نکردم روزه اول .بعده چندروز دیدمش پودرش تو جلدش پخش نیست. ینی همش یه جا جمع شده. تو دره بخچال بوده با یخ هم حملش کردن روز اول. ینی فاسد شده؟ کلی پولشو دادم .اگه اطلاعی دارین کمکم کنید. عکسشم میزارم الان 1402/10/28 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومی13۷9 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 948 دعاکن منم این ماه باردار شم حتماگلم شماهم دعاکن این یکیوسالم بغل بگیرم اخه بعدفوت پسرم وسه سال نازایی خدابهم نظرکرده کاربرسال ۹۸
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2068 حتماگلم شماهم دعاکن این یکیوسالم بغل بگیرم اخه بعدفوت پسرم وسه سال نازایی خدابهم نظرکرده ایشالا برات بمونه عزیزم. سالم بغلش کنی. استرس نده به خودت. علت نازایی چی بود؟ من مشکل از شوهرمه
خانومی13۷9 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 948 ایشالا برات بمونه عزیزم. سالم بغلش کنی. استرس نده به خودت. علت نازایی چی بود؟ من مشکل از شوهرمه ماهردوسالم بودیم نازایی بی علت گلم حداقل شمامیدونین مشکل چیه میرین برادرمان اوضاع مابدتربودکه نمیدونستیم مشکل کجاست کاربرسال ۹۸
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2068 ماهردوسالم بودیم نازایی بی علت گلم حداقل شمامیدونین مشکل چیه میرین برادرمان اوضاع مابدتربودکه نمیدون ... من اشتباهم این بود بعده عروسی دیر به فکر اقدام افتادم فکرمیکردم بار اول و دوم میگیره. نمیدونستم قراره اینجوری بشه
خانومی13۷9 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 948 من اشتباهم این بود بعده عروسی دیر به فکر اقدام افتادم فکرمیکردم بار اول و دوم میگیره. نمیدونستم قرار ... چندسالته میشه گلم دقیقا زمانی میشه ک ازفکرش بیای بیرون من خودم حقیقتااین قدکه طب سنتی روقبول دارم اصلادکتراروقبول ندارم ماتو فامیل داریم دکترابه طرف گفته بودن ازو اسپرمه ولی الان ی دخترداره کاربرسال ۹۸
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2068 چندسالته میشه گلم دقیقا زمانی میشه ک ازفکرش بیای بیرون من خودم حقیقتااین قدکه طب سنتی روقبول دارم اص ... دارم میرم تو ۲۶. یه مدت هم عسل و سیاهدونه بهش میدادم. دیگه قطعش کردم گفتم شاید گرمی زیاد حرارت بیضه هاش ببره بالا و واسه اسپرم خوب نیس
خانومی13۷9 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 948 دارم میرم تو ۲۶. یه مدت هم عسل و سیاهدونه بهش میدادم. دیگه قطعش کردم گفتم شاید گرمی زیاد حرارت ... ن اتفاقاخیلی مفیده گرده نخل و عسلم خیلیاجواب گرفتن چندمدته اقدامی کاربرسال ۹۸
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2068 ن اتفاقاخیلی مفیده گرده نخل و عسلم خیلیاجواب گرفتن چندمدته اقدامی والا یکساله اقدامم.
خانومی13۷9 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 948 والا یکساله اقدامم. ان شالله به زودی تاپیک مامان شدنت روبزنی گلم راستی نذرنمک حضرت زهرا و نذرشیر حضرت علی اصغرم خیلی جوابه کاربرسال ۹۸
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2068 ان شالله به زودی تاپیک مامان شدنت روبزنی گلم راستی نذرنمک حضرت زهرا و نذرشیر حضرت علی اصغرم خیلی جوا ... والا چندماه پشت سر هم نمک نذر کردم. ولی نشد. منم دیگه بیخیال شدم. این نذر شیر چجوریه
خانومی13۷9 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 948 والا چندماه پشت سر هم نمک نذر کردم. ولی نشد. منم دیگه بیخیال شدم. این نذر شیر چجوریه نذرکردم روزشیرخوارگان شیرپخش کنم کاربرسال ۹۸
pooshaknovin عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 402 💢 لگ کمرگنی کبریتی رنگ آبی روشن 💢💣 برند هیوا💣 پارچه ترک💣 کمر کش ۱۰ سانتی متر💣 جنس پلی استر پنبه💣 سایز لارج ۳۸ الی ۴۰💣 سایز ایکس لارج ۴۲ الی ۴۴💣 قد لگ ۹۰ سانتی متر💣 کیفیت عالیقیمت 255 هزار تومانhttps://pooshaknovin.com/محصول/لگ-کبریتی-آبی-روشن/