2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 26 پست
حتماگلم شماهم دعاکن این یکیوسالم بغل بگیرم اخه بعدفوت پسرم وسه سال نازایی خدابهم نظرکرده

ایشالا برات بمونه عزیزم. سالم بغلش کنی. استرس نده به خودت. علت نازایی چی بود؟ من مشکل از شوهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا برات بمونه عزیزم. سالم بغلش کنی. استرس نده به خودت. علت نازایی چی بود؟ من مشکل از شوهرمه

ماهردوسالم بودیم نازایی بی علت گلم حداقل شمامیدونین مشکل چیه میرین برادرمان اوضاع مابدتربودکه نمیدونستیم مشکل کجاست

کاربرسال ۹۸
ماهردوسالم بودیم نازایی بی علت گلم حداقل شمامیدونین مشکل چیه میرین برادرمان اوضاع مابدتربودکه نمیدون ...

من اشتباهم این بود بعده عروسی دیر به فکر اقدام افتادم فکرمیکردم بار اول و دوم میگیره. نمیدونستم قراره اینجوری بشه

من اشتباهم این بود بعده عروسی دیر به فکر اقدام افتادم فکرمیکردم بار اول و دوم میگیره. نمیدونستم قرار ...

چندسالته میشه گلم دقیقا زمانی میشه ک ازفکرش بیای بیرون من خودم حقیقتااین قدکه طب سنتی روقبول دارم اصلادکتراروقبول ندارم ماتو فامیل داریم دکترابه طرف گفته بودن ازو اسپرمه ولی الان ی دخترداره

کاربرسال ۹۸
چندسالته میشه گلم دقیقا زمانی میشه ک ازفکرش بیای بیرون من خودم حقیقتااین قدکه طب سنتی روقبول دارم اص ...

دارم میرم تو ۲۶. یه مدت هم عسل و سیاهدونه بهش میدادم.  دیگه قطعش کردم گفتم شاید گرمی زیاد حرارت بیضه هاش ببره بالا و واسه اسپرم خوب نیس

ان شالله به زودی تاپیک مامان شدنت روبزنی گلم راستی نذرنمک حضرت زهرا و نذرشیر حضرت علی اصغرم خیلی جوا ...

والا چندماه پشت سر هم نمک نذر کردم. ولی نشد. منم دیگه بیخیال شدم. این نذر شیر چجوریه 

💢 لگ کمرگنی کبریتی رنگ آبی روشن 💢

💣 برند هیوا

💣 پارچه ترک

💣 کمر کش ۱۰ سانتی متر

💣 جنس پلی استر پنبه

💣 سایز لارج ۳۸ الی ۴۰

💣 سایز ایکس لارج ۴۲ الی ۴۴

💣 قد لگ ۹۰ سانتی متر

💣 کیفیت عالی

قیمت 255 هزار تومان

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-کبریتی-آبی-روشن/