2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم یار خوب تمام ماجرا نیست و هیچ چیزی تو این دنیا همیشگی نیست  

باید داشته باشیش که بفهمی نصف ماجرا یار خوب داشتنه

عزیز من

وگرنه حق میدم اینجوری بگی

من خودم ندارم یه دوست دارم

میگه قبل این آدم رو یادم نمیاد درسته 

الان توی پنت هاووس زندگی نمیکنم

خاویار نیست صبحانه ام

بعضی وقتا دلم میخواد یه وسیله بخرم اما میبینم نمیتونم

اما وقتی به شوهرم نگاه میکنم میبینم پا به پای من زحمت میشه

و بیشتراز خود من منو دوست داره و درکم میکنه توی هر دوره زندگیم

اینا یادم  میره که هیچ اصلا مهم نیستن زیاد

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
یکی میگه خوبه یکی میگه بده. مشخص نیست که از این آدما 🚶🏻

🤌🏻شما آدم مناسبت رو پیدا کن

خودت هم آدم مناسب اون شخص 

باش نه فقط از اون انتظار داشته باش

اونوقت میبینی قبل بعد اون چی بودی و چی هستی 

باید داشته باشیش که بفهمی نصف ماجرا یار خوب داشتنه عزیز من وگرنه حق میدم اینجوری بگی من خودم ندار ...

عزیزم چون داشتم دارم میگم هیچی تو این دنیا پایدار نیست ادما که ناپایدارترند چون یه حادثه ممکنه عوضشون کنه 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
عزیزم چون داشتم دارم میگم هیچی تو این دنیا پایدار نیست ادما که ناپایدارترند چون یه حادثه ممکنه عوضشو ...

هرکسی برداشتش یجور

از نظر من هست نه الان  که۲۰ سالمه

چون وقت ندارم برای رابطه

اما۳۰ سالگی به بعد چرا

🤌🏻شما آدم مناسبت رو پیدا کن خودت هم آدم مناسب اون شخص  باش نه فقط از اون انتظار داشته باش ...

خب این کار سخته دیگه حداقل من باید.با طرف یه مدت حرف بزنم که ببینم واقعا مناسب هست یا من مناسب اون هستم یا نه 

من هیچ انتظاری ندارم والا 

خب این کار سخته دیگه حداقل من باید.با طرف یه مدت حرف بزنم که ببینم واقعا مناسب هست یا من مناسب اون ه ...

سخت نیست 

تو جاهای که دوست داری بگرد

به عنوان مثال من خودم آدمی که کتاب بخون باشه رو دوست دارم

و خب بدون شک بهش کشیده میشم چون توی انجمن شاعران

کتابخونه و شب نشینی این جوری شرکت میکردم 

پس زمان مناسبش اتفاق می افته

هرکسی برداشتش یجور از نظر من هست نه الان  که۲۰ سالمه چون وقت ندارم برای رابطه اما۳۰ سالگی به ...

منم همسن تو بودم اینجوری فک میکردم و وقتی هم یار خوب داشتم اینجوری فک میکردم  اما سیلی حقیقت خیلی محکم و تلخ بود هیچ چیز ثبات نداره یه چیزیو امروز داری فردا ممکنه ازت گرفته بشه یا برعکس تنها چیزی که ثابته خداست 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
2790
2823
2791
2779
2792