2777
2789
عنوان

کیک پختم چه کیکی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا سمتش نمیان

اگه سوسک دارید بریز جلوشون بخورن بمیرن 

یکبار شوهرم تو خوابگاه کوکو سیب زمینی درست می‌کنه خراب میشه می‌ریزه دم در صبح میبینه دوتا سوسک خوردن مردن🖤

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
زدم  یه تشت گنده

تاپیک های ایشونو بخون

@هیسبابا2 سلام عزیزم خوبی؟

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
سلام جونم، قربونت ممنون ،خوبم به خوبیت گلم،زنده باشی 💙❤️💙

همیشه خوب باشی جانم😘😘😘

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
ممنونم،به همچنین گلم💝💝💝

فدات عزیز دلم🥰😘🫂

نشی که جونی💕🌱💕

🥰❤️🦋

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز