2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیهه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

الکی نباشه اره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من کانال لباس دارم

میتونه کانال بزنه عکسامو بزار کانالش

20تومن از هر فروش بزای اونه

تازه میتونه توی کانالش قیمت بالاتری بنویسه و بفروشه

من پگل خودمو برمیدارم

مثلا من میگم200اون300بفروشه200منو بده فقط

اگر کسی میخواد بگه

1403/5/22مردم
من کانال لباس دارم میتونه کانال بزنه عکسامو بزار کانالش   20تومن از هر فروش بزای اونه تازه م ...

کجا کانال داری شاید خواهرم بخواد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ارسال با خودته دیگه

کاملا واقعیه

هر کی میخواد در خواست دوستی بده و ایدی ایتا باشه بهتره یا ایدی تلگرام بده 

من براش عکس میفرستم بزاره کانالش

من قیمت خودمو میگم 

هرچی خواست بزاره تو کانالش بفروشه فقط قیمت نوشته شده ی  منو بده و بقیش برای خودش

هرچی مخاطبینتون بیشتر باشه درامد بالاتره چون اجناس مناسبه قیمتاشون

یا به قبمت خودم بفروشه و از فروش هر جنس20تومن بگیره

هرکدوم از این دو راه رو میخواد بگه

1403/5/22مردم
خوب این مشخصه اون لباس که شمامیدی ۲۰۰فروشه بهتری داره تامن بدم ۳۰۰.بیشتربه سود شمامیشه

خب میتونید همون200بفروشین و من از هر فروش20بدم به شما

اما اجناس چون قیمن مناسبه راحت میتونید روش لکشبن من با سود خیلی جزیی میفروشم 

مخصوصا تهران خیلی مشتری داره

1403/5/22مردم