2777
2789

بله صد در صد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پیش همدیگه این و فقط قصدشون این بود که بهتون اطلاع بدن ناراحتی معنا نداره خصوصاً اینکه ممکنه واقعاً شرایط پاسخگویی هم نداشته باشن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

[QUOTE=325045110]اگه پیش همدیگه این و فقط قصدشون این بود که بهتون اطلاع بدن ناراحتی معنا نداره خصوصاً اینکه ممکنه واق ...[/QUOنه پیش هم نیستیم

من چطوری بگم ناراحت شدم

که از راه رسیده دلخوری هم پیش نیاد؟

👇🏻👇🏻👇🏻یک فـــــرصت عالی👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

تولید و پخش لباس زیر زنانه مردانه و بچگانه

عمــــده فروشــــی و تـــک فروشی

بهترین کیفیت و قیمت در کل ایران✅

ارسال به سراسر کشور با پست و تیپاکس ✔️

پس این فرصت طلایی رو از دست ندید👍🏻

@Arezooasadi20 👈🏻آیدی روبیکا

تماس👈🏻 ٠۹٠۵۱۳۱۵۷۷۴

[QUOTE=325045110]اگه پیش همدیگه این و فقط قصدشون این بود که بهتون اطلاع بدن ناراحتی معنا نداره خصوصا ...

گلم شاید واقعا شرایط اینو نداشتن که به هر دو نفر زنگ بزنن یا عجله داشتن... 

فکر میکنم حساس شدی

چون قصدشون اطلاع دادن به شما بود که این اتفاق افتاده 

به نظرم اصلاً نیازی به بیانش هم نیست

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
گلم شاید واقعا شرایط اینو نداشتن که به هر دو نفر زنگ بزنن یا عجله داشتن...  فکر میکنم حساس شدی ...

چقدر شما خوبید اما من احساس بدی دارم

حس می کنم براشون مهم نبودم

چقدر شما خوبید اما من احساس بدی دارم حس می کنم براشون مهم نبودم

عزیزی🌱

این سبک احساسات توی وجود ما خانوما خیلی زیاده و همشم به خاطر لطافت روحیه‌ای که داریم... 

نه اینکه دیگران بهمون اهمیت ندن یا دوستمون نداشته باشن، گاهی فقط انتظار ما بیشتر از توانایی یا درک عزیزانمونه