2777
2789
عنوان

مهمون دارم چی بپزم

325 بازدید | 15 پست

واسه فردا شام

بنظرتون مرغ و سوپ بپزم

یا مرغ و قورمه سبزی؟

اولین باره میان خونمون میخوام همچی خوب باشه

و اینک برنج رو هم چجوری بپزم که مهمون پسند باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یه غذا درست کن جوجه کباب کن با یه برنج خوب که سفت نباشه با میوه .....

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

برنج رو زودتر خیس کن و موقع پخت از کنارش دور نشی که خمیر نشه و موقع آبکش نزار ملایم بشه وزودتر آبکش کن ..ته دیگ هم سیب زمینی یا تهچین پر گلاب بزن..ته دیک نون نزار. ..حواست باشه موقع دم  اول زیرش زیاد باشه که خوب دم بده  بعد زیرش رو کم کنی..از اول کم نباشه .

مرغ وقرمه سبزی  به نظرم بهتره .

غذاهای مرغ و قورمه سبزی تکراری بنظرم .

اگه احساس راحتی میکنید که آبگوشت درست کنید خخ

اگم که حالا دوست دارید مرغ و قورمه سبزی باشه که هیچ ...

واسه برنجم حتما بزار یخورده بیشتر داخل آب جوش بخوره و وقتی امتحانش میکنی نرم باشه مغزش ( چون وقتی تعداد مهمون بالا میره برنجم طول میکشه دمش بیاد بالا ، شما سعی کنید که یکم نرمتر بردارید ) سریع دم میکشه و خیالتون راحت باشه که اصلا خام یا به هم‌نمیچسبه . زیر قابلمتون اولش زیاد کنید ، دست خیستون بزنید به قابلمه اگه دیدید صدای جیز جیز داد ، آب و روغن اضافه کنید و در دمی بزارید . 

عالی میشه ...

اگه یه چیز سنگینم‌بزاری روش که بخارشو از دست نده ک دیگه حسابی برنجت دون دون میشه .

غذاهای مرغ و قورمه سبزی تکراری بنظرم . اگه احساس راحتی میکنید که آبگوشت درست کنید خخ اگم که حالا د ...

ابگوشت حرف در میارن😅

حتی تنها میخواستم قورمه درست کنم

که مامانم گفت حتما مرغ بپز میرن همه جا میشینن میگن قورمه پخته بود ابرو شرفتو میبرن😑

مرسی گلم مرغ رو بنظرت اول بپزم بعد سرخ کنم یا اول سرخ کنم بعد بپزم کدوم بهتر میشه

من والا برای مهمون اول یکم اب میریزم تو قابلمه زیاد نه در حده یکو نیم کاسه بعد یدونه فلفل دلمه و پیاز قاچ میکنم با مرغا میزارم 

بیست دیقه بپزه بعد مرغارو برمیدارم ابشو ک چربی مرغ توشه 

میزارم کنار مرغارو تو روغن زیاد سرخ میکنم حسابی برشته بشه 

بعد یدونه پیاز رنده درشت میکنم تو همون تابه ک مرغارو سرخ کردم پبازارو سرخ میکنم فلفل سیاه زرد چوبه میزنم دو قاشق سرپر رب میزنم ربو سرخ میکنم بعد مرغارو میچینم کف تابه 

اب مرغی ک از قبل مونده بود میریزم رو مرغا یه قاشق نمک  زیرشو کم کم میکنم تا جابیوفته چهل دیقه ای قشنگ میپزه 

ده دقیقه اخر زعفران دم کرده میریزم 

مرغ مجلسیم اینجوریه همه هم دوس دارن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ابگوشت حرف در میارن😅 حتی تنها میخواستم قورمه درست کنم که مامانم گفت حتما مرغ بپز میرن همه جا میشی ...

ای باوام چه بد ...

این چیزا اصلا خوب نیست .

سمت ما هرچی باشه کسی چیزی نمیگه واقعا 

اصولا ما یک نوع غذا میزاریم  مگه عروس دعوت کنیم و اینا ...

بقیه هم اینطوری هستن .

ابگوشت . عدس پلو . لوبیا پلو . باقالی پلو با گوشت .  تَتالی . هم غذای خیلی خوبیه و لذیده و فوری درست میشه با گوشتم هست ... اینام مد نظرتون باشه ...

ولی زیاد یه حرف کسی توجه نکنید ، زندگیتون تو این مدل حرفا نندازید وگرنه مهمونیا سخت میگذره و آدم خسته میشه .

بنظرم‌میتونید کنار قورمه سبزی حسابی پر کنید .

مثلا انواع ترشی بزارید 

ماست بزارید 

سالاد و اینا ...

نون ...

که به چشم بیاد قشنگ .