من والا برای مهمون اول یکم اب میریزم تو قابلمه زیاد نه در حده یکو نیم کاسه بعد یدونه فلفل دلمه و پیاز قاچ میکنم با مرغا میزارم
بیست دیقه بپزه بعد مرغارو برمیدارم ابشو ک چربی مرغ توشه
میزارم کنار مرغارو تو روغن زیاد سرخ میکنم حسابی برشته بشه
بعد یدونه پیاز رنده درشت میکنم تو همون تابه ک مرغارو سرخ کردم پبازارو سرخ میکنم فلفل سیاه زرد چوبه میزنم دو قاشق سرپر رب میزنم ربو سرخ میکنم بعد مرغارو میچینم کف تابه
اب مرغی ک از قبل مونده بود میریزم رو مرغا یه قاشق نمک زیرشو کم کم میکنم تا جابیوفته چهل دیقه ای قشنگ میپزه
ده دقیقه اخر زعفران دم کرده میریزم
مرغ مجلسیم اینجوریه همه هم دوس دارن