2777
2789
عنوان

قران حق است؟

122 بازدید | 11 پست

سلام خسته نباشید

وقت بخیر با احترام

قران کتابی است که ازعلوم ریاضی و زیست و شیمی و فیزیک و اجتماعی و نجوم و سبک زندگی و تاریخی و اینده و ادبی و زمین شناسی سخن گفته است و ادعا اینکه نوشته یک فرد بیسواد اونم در عربستان جاهلیت قابل درک نیست

اشاره به برخی از فکت های علمی قران

1-بیان قانون نسیت انیشتین{قانون بسیار مهم}

2-انبساط جهان

3-نزول ناگهانی اهن{تا مدت ها این سخن مورد تمسخر زمین شناسان بود}

4-چرخش جهان حتی خورشید

5-تشبیه زمین به تخم مرغ{حالت بیضی}

6-زوجیت {علم به همون حد پیشرفت نکرده}

7-رشد جنین

8-نیروی جاذبه

9-نحوه افرینش انسان{به صورت دقیق}

10-اب منشا موجودات

11-ممنوعیت امیزش در قاعدگی

12-اشاره به سنگینی ابرها

13-ابر تولید کننده تگرگ

14-بخش بلور مانند بدن مورچه ها

15-مخلوط نشدن اب دو دریا شور و شیرین

16-اشاره به دنا

17-داستان اصحاب کهف و امکان رخ دادن{هنوز از علمی گنگ است}

18-بریدگی میان رشته کوه ها

و خیلی چیزهای دیگه

اعجاز سبک زندگی و حکمت قوانین اسلام هم بسیار طولانی است و همچنین اجاز ریاضی قران

پ.ن:نظریه های علمی قابل تغییر و رد در طول زمان هستند اما برخی از این قوانین به اثبات قطعی{قانون نسیبیت انیشتین} رسیده و شاید با گذر زمان بروز شود

در مورد بیگ بنگ و ربطش به قیامت و  خلقت انسان تایپک جدید میزنم به امید خدا

یاعلی

حس کردم اومدم بسیج مدرسه سال 69

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرتون این دلایل که آوردین نشونه خاصی هست؟ فیلسوفها و دانشمندان زیادی در هزاران سال قبل بودن که ن ...

اون فیلسوف در یک حوزه و حداکثر همه چیزدان بوده اما قران چی؟

میشه با مدرکم اثبات کنی؟

اون فیلسوف در یک حوزه و حداکثر همه چیزدان بوده اما قران چی؟ میشه با مدرکم اثبات کنی؟

من دنبال اثبات چیزی نیستم ، حرفهای شما هم اثبات چیزی نبود ، ممکنه کسانی که زیاد تو علم وارد نیستن رو تحت تاثیر قرار بده توضیحاتتون ولی حداقل از نظر علمی حرفهایی که زدین مورد قابل توجهی نبود 

بهتره برای حفظ شان قران به عنوان کتاب علمی مطرحش نکنین

باور میکنی من کارت بسیجم هم هنوز نگرفتم

چند سالتونه؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
به نظرتون این دلایل که آوردین نشونه خاصی هست؟ فیلسوفها و دانشمندان زیادی در هزاران سال قبل بودن که ن ...

جالبه بدونید خیلی از نظریها که بررسی میشه و به اثبات میرسه در موردشون در قرآن توضیح داده شده یعنی دانشمندان عملا با تمام تلاششون به چیزی میرسن که خدا در قرآن به اون اشاره کرده و همین نشون میده انسان علمش محدود هست و بی شک بیشتر از خالقش نمیدونه 

استارتر 

قرآن کتاب علم نیست آخه 

نباید به علم تعمیمش داد و محدودش کرد

قرآن به زبان ساده  کتابی هست که نقشه و راهنما و برنامه جامعی برای زندگی انسانه همین

راه های اثبات ساده تری هم داره لازم نیست به برخی نظریات علمی که هنوز ثابت نشدن پیوندش داد