2777
2789
عنوان

عاشق چشمت شدم

647 بازدید | 27 پست

عاشق چشم آدما شو

چون

مو سفید میشه..

وزن همیشه در حال تغییره..

دندون ها میوفتن..

قلب ها تکه تکه میشن ..

و ما هرچه پا به سن میزاریم پژمرده تر میشیم..

اما« چشم ها »

چشم های یک انسان همیشه یک جور میمونه..

https://taw-bio.ir/f/item/video/3bgn7

هی جز تو کسیو نیستم . آخه مگه دنیا یدونه از تو بیشتر داره ؟ تو با همه همه چیت فرق داره  باشی مگه آدم چیزی کم داره. هنو مثل بار اول میبینمت میره بالا ضربان قلبم. هنو میشم مات خندت .دوپامین ینی دستات لای دستم... :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب منی که چشام خوشگل نیستن باید چیکار کنم🥲

اونی ک باید عاشق چشمات شه تو نیستی  

تو یکی نظر نده پلیز اون بلده عاشق شه  

هی جز تو کسیو نیستم . آخه مگه دنیا یدونه از تو بیشتر داره ؟ تو با همه همه چیت فرق داره  باشی مگه آدم چیزی کم داره. هنو مثل بار اول میبینمت میره بالا ضربان قلبم. هنو میشم مات خندت .دوپامین ینی دستات لای دستم... :)
خب منی که چشام خوشگل نیستن باید چیکار کنم🥲

نگاهه که زیباست و هیچوقت تغییر نمیکنه من چشمای خیلی خیلی معمولی ای دارم اما همیشه بهم میگفت چشمات خیلی قشنگه درحالی که من چشمام قشنگ نبود فقط قشنگ به اون نگاه میکردم

نه بابا چشماهم افتادگی پلک پیدامیکنه 😂

قرنیه هم می افته ؟؟؟؟؟؟؟؟  

نگاهه که زیباست و هیچوقت تغییر نمیکنه من چشمای خیلی خیلی معمولی ای دارم اما همیشه بهم میگفت چشمات خی ...

دقیقا الان چشای من معمولی ان رنگی نیستن درشت نیستن ولی پارتنرم بهم میگه چشات خوشگله😐😂

قرنیه هم می افته ؟؟؟؟؟؟؟؟    

نه ولی خوب این چیزی که میگی از اصل به نظرم درست نیست دل انتخاب نمیکنه عاشق کجای طرف بشه عشق معنیش یه چی دیگست وقتی عاشق باشی طرفت پیر وچروکیدم بشه به چشمت زیبا ودوست داشتنیه خاه ناخاه ادمی با بالا رفتن سن تغییر میکنه مهم اینه با همه تغییرات بدن بازم عشق سرجاش باشه

نه ولی خوب این چیزی که میگی از اصل به نظرم درست نیست دل انتخاب نمیکنه عاشق کجای طرف بشه عشق معنیش یه ...

برگام خیلی قشنگ بود

حالا باید اینو تاپیک کنم    

عاشق چشمام هم شده یکی دیوونه وار ولی واقعا چشام هیچ جذابیتی ندارن عینی 🥲

عه خب به تو چ اون مهمه دیگه