2777
2789

خیلی خلاصه میگم

من۲۰سالمه 

پسره۲۴سالشع 

نزدیک ۹ماه که باهم هستیم البته اینم بگم که خیلی پسر خوبیه تا من اجازه ندم هیچ کار نمیکنه بدون اجازه کاری نمیکنه که ناراحت بشم منظورم لمس و اینهاست 

مامان خودم میدونه بهش گفتم ولی مامانم خیلی روی این مسائل رابطه اصلا اوک نیست و خوشش نمی یاد 

خیلی هم نمی بینمش شاید ماهی یه بار چون من استانم اون شهرستان بعد یه مدت هست درخواست رابطه جنسی داره منم دارم دیونه میشم چون اصلا نمی تونم قبول کنم به هیج وجه 

ولی اون میگه که منم خب نمی تونم الان نه ماه شده منم اذیتم یه بار هم تو اذیت شو  

نمی خوام حس خیانت بهم دست بده همه چیز تکراری شده هی من بیام پیش تو بریم بیرون بگردیم باید یه چیز ها دیگه هم باشه 

ولش کن بابا ، وقتی دلت نمیخواد نه یعنی نه!

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصصصصصصصصصلا قبول نکن 

من قبول کردم امضام و ببین 

با ی مرده هیچ فرقی ندارم فقط دارم نفس میکشم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

بد جایی این سوالو پرسیدی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فقط کات کن اسی خودتو بد بخت نکن این از الان هدفش معلومه بگو اره جون عمت چیکار کردی برام ک اذیت شدی ک یبارم من اذیت شم؟یجوری میگه یبارم تو اذیت شو انگار پاک بودن روح جسم ادم کم چیزیه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

گول نخور هرچند بگن نمیدونم عصر حجر نیست ولی اینجا ایرانه. بعد تو میره با یه دختر دس نخورده ازدواج میکنه. اکثرا همینن. من خودم رابطه نداشتم و وقتی ازدواج کردم شوهرم گف واس من مهمه ک باکره باشی. 

فقط در همین حد بگم که اگه بهش رو بدی استفادشو میکنه ازت و مثل یک دستمال میندازتت دور 

بگو اتفاقا تو این یه مورد تو باید کنار بیای 

اگررررر واقعا بخوادت اصلا اجازه نمیده به خودش که همچین چیزی رو مطرح کنه

🦋✨️‌                 

باهاش مخالفت کن اگه گذاشت رفت میفهمی کار درستی کردی ،اون اگه.واقعا بخوادت همچین درخواستی ازت نمیکنه ،خر نشی گوش کنی به حرفش هار روز دیگه تاپیک بزنی ولم.کرد رفت حالا بکارت هم ندارم؟از من گفتن بود

من اصلا نمی تونم قبل ازدواج رابطه جنسی و قبول کنم ولی از اون طرف نمی دونم چه کاری درسته چون حس میکنم ...

عزیزم منم تو شرایط تو بودم

پسری که با رابطه جنسی بخواد بمونه به درد نمیخوره 

خب که چی