2777
2789
عنوان

چله دعا

100 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

یک چله ای معرفی کنید لطفاً که رد خور نداشته باشه و جواب گرفته باشید 

برای کسی میخوام توی دوراهی بدی افتاده 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

چله بسم الله

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدلی ؟

از یکشنبه شروع کن

روز اول ۱۰۰ تا بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم 

روزی دوم ۲۰۰

سوم۳۰۰

تا آخر روزی صدتا اضافه میشه

روز چهلم میفته پنجشنبه که یه بسته خرما هم برای خیرات میگیری

حاجات محال و غیر ممکن برآورده میکنه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بیشتر ببینید
از یکشنبه شروع کن روز اول ۱۰۰ تا بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم  روزی دو ...

ممنونم دوست خوب

چله سوره بروج

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
بیشتر ببینید
لطفاً توضیح بدید 

۴۰شب مداوم شبی یکبار میخونن قبل هربار خوندن نیت میگن

مثلا میخونم ب میت درآمدن از دوراهی

زمانش تو روز مهم نیس فقط هرروز باشه تا ۴۰روز

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
بیشتر ببینید
۴۰شب مداوم شبی یکبار میخونن قبل هربار خوندن نیت میگن مثلا میخونم ب میت درآمدن از دوراهی زمانش تو ر ...

ممنونم 

چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس👌

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
بیشتر ببینید