2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

180 بازدید | 14 پست

سلام ببخشید یه سوال داشتم من دیشب ساعت هشت از کیت استفاده کردم یه خط تیره تست و یه خط هاله ای کنترل بود بعد امروز صبح ناشتا اومدم تست کردم دیدم منفیه بنظرتون چرا اینجوری شده؟؟

زمان استفاده از کیت تخمکگذاری از ۱۰صبح تا ۴بعد ازظهر گلم،

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی الان انجام بدم؟

امروز چندم سیکلته؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
۱۱سیکلم ۳روز دیگه تخمک گذاریمه

خب از امروز به مدت۵روز ،تو یه ساعت ،کیت تخمکگذاری رو استفاده کن،مثلا ساعت ۱۲،ناشتا و غیر ناشتا هم مهم نیس

لگ براق لاتکس فول کش اورجینال رنگ زرشکی

مارک GVG

کمر ۱۰ سانتی متر

پارچه لاتکس

سایز لارج از ۳۶ تا ۴۰

کش داخل کمر نیست

قد لگ از کمر تا مچ ۹۰ سانتی متر

قیمت 185 هزار تومان

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-لاتکس-رنگ-زرشکی/