بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عع؟😂 بده هاااا بد حالا از ترس تو هرجا برمم هستي😂😂 مثل اين مامانا هستن همه جا هستن🤣 ولي خوبه ك ...
ارهههه
بده خودمم بدم میاد ولی قصد بدی ندارم باور کن🤣🤣🤣🤣
چ خوبه که دارمت🥺❤️❤️
خوبی؟؟
بابات اینا اومدن راستی؟؟
بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️
ن باباا من دوست دارم وقتي هستيو♥️ ماچچ♥️♥️ اگ تو خوب باشي بابام اينا؟؟اهاا اره بابا اومدن ا ...
منم❤️❤️❤️
امروز روزه نگرفتی توو!؟؟
من روزممممم
دعام کن حسابییااااا😔😂