عزیزم اصلا ناراحت نشو،هرکی این حرفا رو زد بگو زحمت کشیدم نتیجه اش رو میبینم،منم معلم کلاس اولم ،دانش آموز از اول سال تا حالا یه بار دیکته شب نداشته،مادرشو خواستم طلبکاره میگه مدرسه دوست نداره پسرم ،منم کیف پسرش رو دادم دستش گفتم بردار ببر خونه،از فردا هم حق نداره بیاد،دو روز نیومد پسره مدرسه،روز سوم مادرش با التماس آورد گذاشتش سر کلاس
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه آدمایی هستن مه به هر دلیلی نتونستن معلم بشن، انقدر عقده دارن نسبت به معلما، مخصوصا دانشجومعلمای دختری که تو سن کم مستقل شدن! انگار حق کسی رو خوردیم! بابا چرا انقدر زنان علیه زنان!؟ ما هم زحمت کشیدیم 😐
در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍
مطمئننا هرکاری سختی خودش داره ولی این کار در ازای سختیش اسایش هم داره بقول دوسته عصبیمون خانه معلم میدن میتونین قسطی وسیله خونه بیارین تابستون نرین سرکار کلاس خصوصی بردارین و .... . و اینم ثمره تلاش شماست و مزد کارتون من ک خیلی دارم تلاش میکنم معلم شم و عاشق این شغلم هم سختیاش هم مزایاش . بین کارمند بانک و معلمی من معلمی رو انتخاب میکنم
در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
همیشه گفتم و الانم میگم هیچ قشری به اندازه شما زحمت نمیکشه ...همون پدر مادرا رو میبینیا همونا بچه هاشونو میفرستن مدرسه ک دو دیقه راحت باشن بعد فک کن تمام مسئولیت بچه با معلمه علاوه بر اینکه دغدغه یادگیریش رو داری و کنترل بچه ها و... اصن اگ اون سه ماه تعطیلات نبود که میپوکیدید ! مگه مغز چیه ادم چیه همش باید فک بزنی ...واقعا شغل سختیه واقعا هرچی هم گیرتون بیاد حلاله!
یکبار برای همیشه،کسایی که میگن معلم حقوق مفت میگیره،اسفند ماه آزمون استخدامی معلمان برگزار میشه ده هزار نفر هم نیرو میخاد،لطفا شرکت کنید،منم چند سال پیش همین فکرا رو کردم رفتم فرهنگیان و بعد از ده سال تو ۳۲سالگی،آسیب حنجره و آرتروز گردن دارم