2777
2789
عنوان

همسایه......

310 بازدید | 15 پست

سلام میگم خانما شما با همسایتون رابطه خوبی دارید صمیمی هستید؟؟؟ من الان ۷ ماهه ک تو این خونه هستیم اصلا هیچ رابطه و ارتباطی ب همسایه نداریم حتی در حد سلام و... حتی با همسایه طبقه بالا ک کنار همیم اصلا هیچی منم خانوادم دورن ازم بعضی وقتا چون تنهام خیلی ناراحت میشم . میشینم گریه میکنم میگم تو شهر غریب ن دوست و اشنایی هست ن خانوادم خیلی سختمه میگم کاش حداقل  باهمسایه ای چیزی اشنا میشدم 

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا صمیمی نشیا من دارم میکشم از همسایه تازه اومدم تو این خونه جدید فقط یه سلام کردم بهش پرو شد جونمو به لبم رسونده ..تنهایی بهتره رو نده امار زندگیتو میگیره دخالت میکنه ..ماله من از صدتا دشمن بدتره نه میتونیم تو خونه حرف بزنیم تی وی صدای کم ..

حاضرم از تنهایی بپوسم ولی با همسایه رفت و امد نکنم .چندین ساله نهاااایت ارتباطم ی سلام خشک و خالی بود ک همونم وقتی دم در میدیذم اگه هول میشدم سلام میدادم بسکه فضولن

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
توروخدا دور از جونت از تنهایی بمیر ولی با همسایه رفت و اومد نکن

هیچ رفتو امدی ندارم حتی در حد سلام خدافظ 

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

حاضرم از تنهایی بپوسم ولی با همسایه رفت و امد نکنم .چندین ساله نهاااایت ارتباطم ی سلام خشک و خالی بو ...

مابه همسایمون رو دادیم،حالا همش داره از من می‌پرسه چرا شوهر نمیکنی؟وانواع واقسام فضولیای دیگه

مابه همسایمون رو دادیم،حالا همش داره از من می‌پرسه چرا شوهر نمیکنی؟وانواع واقسام فضولیای دیگه

دقیقا همیشه فضولیاشون شروع میشه حالا ب هر نحوی .الان با همسایه جدیدمون ک تازه اومده اینجا خونه هامون جفت همه چن بار دیدمشون ولی سلامم نکردم رد شدم اومدم خونه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

واقعا همینن.الان من چندوقته دخترمو با ماشین میبرم مدرسه.۳ تا از همسایه هام دختراشون تو اون مدرسن.تو ی ساختمون نیستیما تو ی کوچه ایم. انتظار دارن با اونا هماهنگ کنم و اونا رو هم ببرم .دیگه جواب سلاممو نمیدن.🤣 دیگه نمیدونن ک من ناشیم هنوز دستم فرز نشده بچهای خودمم با سلام صلوات میبرم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر