2777
2789
عنوان

بچم کمکم کنید😭😭

446 بازدید | 28 پست

سلام توروخداکمکم کنیدبچم یک هفته هست تب داره وبالامیاره داروبهش دادم تبش بهتره ولی بعضی وقتابالامیاره اصلاحال نداره بشینه غذاهیچ نمیخوره دکترهمش میگه ویروسه دیشب سرم براش زدم ولی الانم بازحال نداره وهیچ نمیخوره بنظرتون چشه چیکارکنم ازداردنیاهمین بچه یتیمودارم کمکم کنید😭😭😭😭دوسه روزه روزی سه بارخون دماغ میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکتر درست گفتن ویروسه ،اگه میتونی با آب میوه  تقویتش کن تا زودتر دروه اش تموم بشه 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

نگران نباش ویروس زده به معده اش ببر دکتر داخلی.خونریزی دماغش هم شاید بالا میاره فشار به رگ دماغش اومده خونریزی کرده.پنبه رو آبلیمو بزن بعد بزارش تو دماغش فورا خونریزی بند نیاد

عزیزم این ویروس یه جوریه که فوق العاده بدجوره

بچه های من هرکدوم ۵ و ۶ تا سرم زدن چون نمیتونستن چیزی بخورن

بار اخر دکتر ۳روز پشت سر هم سرم و تزریقی نوشت تا بهتر شدن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پسر منم از دیروز که از مدرسه آمد تب داره،، دیشب تا صبح کنارش نشستم، من همیشه دارو آماده تو خونه میزا ...

این ویروس خیلی بده منم اصلا بچه ها رو دکتر نمی‌برم ولی هر چی دارو هم محلی و هم دکتری دادم اصلا خوب نشد آخر بردم دکتر.حتما پسرت رو ببر دوتر