2777
2789
عنوان

فوت نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 55 پست
اخه اعتیادش انقدر شدید نبود از طرفی منو خیلی دوست داشت میتونستم کمکش کنم احساس میکنم کوتاهی کردم خدا ...

ببین شایدم کوتاهی کردی ول دیگه همه چی تموم شده

بپذیر که اون رفته و دیگه باهم نیستین

گذشت..

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب طبیعیه ادم سر اعتیاد یا مشکلات دیگه بحثش بشه مگه چجوری عکس العمل نشون دادی ؟

تهدیدش کردم گفتم پدرمو میفرستم پیش پدرت ببینم چرا مشکل داشتی تورو آوردن خاستگاری بعد گف ن اونا چیزی نمیدونن حرفی نزن آبروم میره خودمو میکشم تاراحت شی

تهدیدش کردم گفتم پدرمو میفرستم پیش پدرت ببینم چرا مشکل داشتی تورو آوردن خاستگاری بعد گف ن اونا چیزی ...

آخی الهی اونم تو دوران نامزدی که شیرینترین دورانه😔

کمکش میکردی کنارش میبودی ترک میکرد

لعنت به اون کسی که آمارشو داد بهت

صحبت میکنم ولی فقط حالم همون روز خوبه دوباره روز از نو روزی از نو نمیتونم اصلا کناربیام😪

🥲برات دعا میکنم هرچه زودتر آرامش به زندگیت برگرده ولی چون تازگیا این اتفاق افتاده طبیعیه که تا ی مدت حالت بد باشه ما دختریم سر ی کات کردن ساده تا مدت ها به هم میریزیم شما که نامزدم بودین

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

اخه اعتیادش انقدر شدید نبود از طرفی منو خیلی دوست داشت میتونستم کمکش کنم احساس میکنم کوتاهی کردم خدا ...

خودتوعذاب نده تلاش برای بهبودی اینابی فایدس ازاولشم انتخابت اشتباه بوده

Dunyada olumden baskasi yalan
آخی الهی اونم تو دوران نامزدی که شیرینترین دورانه😔 کمکش میکردی کنارش میبودی ترک میکرد لعنت به اون ...

اصلا نزاشت ی روزم از بحثمون بگذره شب ک دعوامون شد صبحش اینکارو کرد😭😭

منو خیلی دوست داشت و بهم محبت میکرد😔

همه اولش محبت میکنن فامیلمون شوهرش معتادشدبارهابردش کمپ کلینیک ترک اعتیادفایده نداشت اخرسرهم کل زندکیشوپای موادفروخت واوارش کردبادوتابچه طلاق گرقت