💏هــــم نــفــسـ💏:
✨🍂
هر زنی...
برای لبخند زدن درآینه
باید مردی را داشته باشد که:
با شانه انگشت هایش
گره دلتنگی موهای بلند زن را
باز کند و بگوید:
هرجور که باشی، زیبایی...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉
بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍
💏هــــم نــفــسـ💏:
✨🍂
هر زنی...
برای لبخند زدن درآینه
باید مردی را داشته باشد که:
با شانه انگشت هایش
گره دلتنگی موهای بلند زن را
باز کند و بگوید:
هرجور که باشی، زیبایی...
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉
بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍
ساعت 8 صبح عمل دارم، به خاطر حساسیت به جفت قرص پردنیزولن5 و هیدروکسی زین میخورم. الان نمی دونم امشب باید قرصم رو بخورم یا نه؟ دکترم هم در دسترس نیست. اگر نخورم به خارش شدید میفتم!
Darmanzardi.blogfa.com قبل از زایمان در مورد زردی نوزاد و بهترین دستگاههای فتوتراپی (درمان زردی نوزاد در منزل) تحقیق کنید ٠٩١٢٥٣٣٣٧٤٦ ٠٩١٢٢٢٥٢٢٣١ ادیبی