2777
2789
عنوان

حالم بدههههه

118 بازدید | 9 پست

بچه ها ما هر موقع میایم خونه مادرشوهر م اینا شوهرم احترامم و نگه نمی‌دارع درحالی ک توخونه یا جای دیگر خوبه همش اخم و بدخلقی می‌کنه ب نظرتون چ کنم

سرتو با یه چیزی گرم کن.

بعدم سیاست داشته باش. کمک مادر شوهرت غذا درست کن یا سالادو ازش بگیر درست کن. اصلا کار خاصی هم نکنی همین که تو دست و بالش بچرخی و با مامانش گرم بگیری خودش باعث عزیزیت مبشه.

شوهرت شاید ناراحته که چرا به مادرش کمک نمیدی یا شایدم ناراحته که چرا زیاد با مادرش گرم نمیگیری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداز چند وقت اونام احترامت رو نگه نمی‌دارن وبعداز چند سال مثل من قطع رابطه میکنی راحت میشی من بعداز ...

بهش گفتم سیاست داشته باش اینجور نگو زیر زیرکی نیش و میزنه و منم کم کم نسب ب خانوادش سرد میشم و دوست ندارم بیام 

انگار خانوادش و میبینه شیر میشه فک می‌کنه من دشمن شم قلبم تیر می‌کشه امروز اومدیم ب من میگ خیلی رو مخمی درحالی ک ن حرفی بهش زدم ن کاری کردم همش خط و نشون می‌کشه منم از وقتی اومدیم و نرسیده.حرفاشو زد استرس داره خفم میکنه

آخه از در ک وارد شدیم شروع کرد ب اخم کردن و حال منو گرفتن

خوب تو هم از در که اومدی شروع کن با همه گرم گرفتن و اصلا بهش اهمیت نده که تو چی میگی. وقتی مادرش پشتت باشه خودش هیچ غلطی نمیتونه بکنه. انقدر آدم میشناسم که با سیاست مادرشوهرشونو مثل موم توی دستشون کردن شوهره جیکش دربیاد اول از همه مادرشوهره میزنه تو دهن پسره.

خوب تو هم از در که اومدی شروع کن با همه گرم گرفتن و اصلا بهش اهمیت نده که تو چی میگی. وقتی مادرش پشت ...

اتفاقا مامانش اصن هوای منو ندارع من خوبم احترام میزارم درحالی ک خود مادرشوهرم از همه بدتره 

اتفاقا مامانش اصن هوای منو ندارع من خوبم احترام میزارم درحالی ک خود مادرشوهرم از همه بدتره 

از قدیم گفتن از محبت خار ها گل میشود. با زبون چرب و نرم و خوش صحبتی به راه بیارش. فقط با زبون میشه این کارا رو کرد. یکی رو میشناسم از روز اول با قربون صدقه و قربونت برم مادر جونو شما چرا مادر جون من خودم هستمو و اینا جوری خودشو جا کرده تو دل مادر شوهره که الان شوهره جرعت نمیکنه از گل نازک تر به زنش بگه. زنه هم نه که حمایت مادر شوهرشو داره. شاهی میکنه تو خونواده ی شوهرش اینا. زبونشم چرررررب هیچ کس جرئت نمیکنه باهاش دشمنی کنه یا بدشو بگه. انقدر همه رو به خودش نگه داشته.البته خداییش زن خوب و بساز و دلسوری هم هست.