2777
2789
عنوان

وقاحت خواهرم

987 بازدید | 47 پست

با شوهرش سر خواهرشوهرش دعواش شد شوهرشم بمنی که حامله بودم زنگ زد هرچی از دهنش دراومد گفت منم گفتم خواهرمه شوهرش اینکارو کرده از اون چرا ناراحت شم دیدم نه اصلا براش مهم نیست و همش با وقاحت تمام از اون طرفداری میکرد و براش دل من حامله مهم نبود خیلی دیگا از حدش خارج شد منم واسه همیشه گذاشتمش کنار الان همش ایتور یمیزاره و جلو مامانم مظلوم بازی در میاره...چطور من ۴ ماه با شکم حامله دندون رو جیگر گذاشتم و دم نزدم چطور من بچه تو شکمم سوخت ولی الان واسه اون بد شده؟اخه چرا ادما همیشه غیر منطقی ان مگه گناه من چی بود؟؟میتونست وقتاییکه میدونست حالم بده و گریه میکردم حداقل دلداریم میداد واقعا لبریزم ازش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم چند ماهه باخواهرم قهرم همیشه من پیش قدم بودم تو بحثا ومیگفتم رابطه خواهری بهم نخوره 

این سری چون مقصر بود من پیشقدم نشدم اونم عین خیالش نیست وقتی واسه اون ارزشی نداره من چرا خودم بچسبونم

خدا بین تون ارامش برقرار کنه

و البته حامله بودن کسی دلیل نمیشه بقیه هیچی نگن... اعتراض و گله و شکایت و.. نداشته باشن به رفتارها و حرف ها

( اینکه اون اعتراض چقدر منطقی و منصفانه بوده بحثش جداست)

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
شوهرش ب شماچرابی احترامی کرد؟دخالتی کرده بودی؟

نبخدا اصلا من حتی بهشم زنگ نمیزدم 

چون خواهرم و خواهر اون دعوا کرده بودن میخواست تلافی کنه مثلا😐سر من بی گناه از همه جا بیخبر خالی کرد

خدا بین تون ارامش برقرار کنه و البته حامله بودن کسی دلیل نمیشه بقیه هیچی نگن... اعتراض و گله و شکای ...

وقتیکه اون فرد هیچ گناهی نکرده در حق طرف مقابلش چی؟؟وقتی که حتی یبارم من به خواهرم زنگ نزدم چی؟؟گناه من چی بود اصلا؟؟باید پای خواهرم میسوختم؟؟

من ۴ ماه به جنون رسیدم دکتری نبوده که نرفته باشم همه میگفتت وزن بچه کمه و نمیفهنیدن و بالاخره یکیشون فهمید استرس روی بچه زیاده چطور زن باردار اسیب نمیبینه الان من بگم تو باعث شدی بچه م اینجوری شه بنظرت اصلا زیر بار مبره؟

فقط و فقط بچه ات برات مهم باشه  اطرافیان من ک خیلی بینهایت بیشعورن انگار نه انگار حامله ام&nbs ...

خب بدبختی اینجاس دوری کردم فایده نداشت بدتر شد دیگه تصمیم به قطع ارتباط گرفتم بخدا یادم نمیره روز بوده ۸ ساعت تو مطب دکترا بودم 

خب سر چی بود؟ مقصر کی بود؟

گفتم که خواهرم و خواهر اون بحثشون شده بود انگار اون توی زندگیشون دخالت کرده بود اینم گفته بود از زندیگم برو بیرون بدبختم کردی 

مقصر خواهرشوهر خواهرم ...چون هربار یه فتنه مینداخت