2821
2789
عنوان

مادر شدن😍

267 بازدید | 5 پست

مادر که شدم خیلی چیزا عوض شد برام نگاهم به زندگی به عشق به دوست داشتن انگار تازه فهمیدم مامانم چی میگفت وقتی به قبل نگاه میکنم میگم عجب بچه ای بودما خب حق داشته نذاشته فلان جا برم مثلا وقتی اولین بار بچمو بغل کردم حس کردم سیم رابطه ای به قلبمون وصله که من و اون از دوری هم تاب و توان نداریم حس خوبیه که یکی ب=تو بغلت ارومه یکی با لبخندت میخنده حس نابیه که فقط یکبار تجربه میشه حس میکنم خدا نگهبانم کرده که هر لحظه مراقبش باشم دیگه خواسته هام منفعت خودمو فراموش کردم تمام زندگی خلاصه میشه تو یک نفر .مادر تا وقتی که در این دنیا هست برای رفاه و آسایش خانواده و فرزندش میدوه، پاهای مادر توی این دنیا خسته میشه و برای همین خدا بهشت رو نصیب اونها میکنه تا حداقل در دنیایی دیگه رنگ آرامش رو ببینن. جالب ماجرا اینجاست که درسته که از نظر همه مادرا سختی میکشن اما وقتی از خودشون در مورد سختی هاشون میپرسی، جز عشق هیچ چیزی نمیشوی. وقتی پای عشق در میون باشه خستگی برای مادرها معنایی نداره. مادر شدن و مادری کردن زیباترین حس دنیاست، حسی که وقتی به سراغت میاد حاضری تموم سختی ها و مشقت های دنیا رو به جون بخری اما اون حس ازت گرفته نشه.

مامانا خسته نباشید  

مادر تا وقتی که در این دنیا هست برای رفاه و آسایش خانواده و فرزندش میدوه، پاهای مادر توی این دنیا خسته میشه و برای همین خدا بهشت رو نصیب اونها میکنه تا حداقل در دنیایی دیگه رنگ آرامش رو ببینن. جالب ماجرا اینجاست که درسته که از نظر همه مادرا سختی میکشن اما وقتی از خودشون در مورد سختی هاشون میپرسی، جز عشق هیچ چیزی نمیشوی. وقتی پای عشق در میون باشه خستگی برای مادرها معنایی نداره. مادر شدن و مادری کردن زیباترین حس دنیاست، حسی که وقتی به سراغت میاد حاضری تموم سختی ها و مشقت های دنیا رو به جون بخری اما اون حس ازت گرفته نشه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه