2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته گلم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بیشتر ببینید
عزیزم آزمایش رفتی؟  باردار بودی؟

نه نمیرم فعلا 

پارسال سر بتا خیلی اذیتم کردن ۳ ۴ بار از دادم الکی استرس 

اگه انشالا مشکلی پیش نیاد تا هفته ۸ سونو قلب نمیرم دکتر بدتر استرس میگیرم 

فوقش یه بی بی چک دیگه ۳ روز دیگه میگیرم پرنگتر شدنشو ببینم

نه نمیرم فعلا  پارسال سر بتا خیلی اذیتم کردن ۳ ۴ بار از دادم الکی استرس  اگه انشالا مشکل ...

کار خوبی میکنی منم سر اولیم همینکار کردم از استرس زیادی سقط شد سر دومیم دیگه تا هشت هفته نرفتم سر اینم همینکار میکنم

اگه همون یه دقیقه اول افتاده مثبت اگ.ه نه منفیه. 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید