2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرده😭

2414 بازدید | 59 پست

الان یه ماهه رابطه نداریم 

کمرش از دوطرف دیسک داره  هم راست هم چپ 

و کارشم سنگینه 

میگه وقتی رابطه دارم بعدش کمرم درد میگیره 

واقعا راست میگه یا نمیخاد رابطه داشته باشه؟😭 همش پشتش میکنه میخابه یا دور تر میخابه که نزدیکم نباشه😭😭😭 واقعا راست میگه یا نه؟

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

عزیزم خدا خودش کمکت کنه مشکلاتت حل کنه

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول همینجوری بود یا تازگی اینطور شده؟ چند سالشه؟

از اول کمرش درد میکرد ولی رابطمون داشتیم      ولی یه مدته میگه کمرم درد میگیره  ۳۶سالشه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

عزیزم خب راست میگه چرا باید بهت دروغ بگه، ولی میتونین روشایی که کمتر به کمرشون فشار بیاد رو به کار بگیرید. خودتون دیگه بهتر میدونین منظورمو

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

از ی پزشک باید بپرسی ولی بیشتر بهانه بنظر میهد حالا رابطه نمیخاد داشته باشه چرا پشتشو میکنه بهت!

شوهر منم کوه یخه بدون منم ماه ها میتونه زندگی کنه چون خود ارضایی میکنه راضی ترم هست همه اینا رو میدونم و ب روی خودم نمیارم🥺🥲

از اول کمرش درد میکرد ولی رابطمون داشتیم      ولی یه مدته میگه کمرم درد میگیره  ...

به نظرم اولا درمان کمرشو پیگیری کن بعدشم نیازی نیست حتما دخول باشه بگو من نیاز دارم با روش های دیگه ارضام کن