باورم نمیشه اما دوماه دیگه ۲۷ سالم میشه همیشه فکر میکردم تا ۲۷ سالگی خیلی مونده و من حتما تا اون موقع کاره ای شدم ولی نه...هیچی نشدم...دیگه اون دختر سرحال که چیزی از خستگی نمیدونست و دردی نداشت نیستم...الان اگه یکم وایسم کمر درد میگیرم راه برم پادرد موقع نشستن و بلند شدن زانو درد..دخترم ۴ سالشه روز به روز اخلاقش بدتر میشه با اینکه از گل کمتر بهش نمیگم...هیچ پیشرفتی نتونستم بکنم خدایا غصم میگیره..🥲🥲🥲😭
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
منم این حس و راجب سن الانم داشتم ول الان هیچ پولی نیستم😐
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
مگه دردووبیماری به سنه!خیلیاتو7سالگی روتخت بیمارستادیالیزوشیمی درمانی میشن
میدونم عزیزم ولی میگم نیا مثل پیرزنا غر بزن پای اینورم وای اونورم سعی کن خودت شاداب باشی میبینی که خال جسمیت خیلی بهتر و بانشاط تر میشه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بخدا که همینجور شدم منی که قبلا کل روزم سرپا وایمیستادم و کار میکردم اینطوری نمیشد
عزیزم یکم به خودت برس خودتو تقویت کن بعدم سعی کن این حرفارو نگی به جاش انرژی مثبت به خودت بده اینجوری خیلی خالت بهتر میشه از الان بخوای اینارو بگی۵۰ سالگیت میخوای چی بگی! هنوز سنی نداری که گلم