2777
2789

سلام چه حالب پسر منم امروز چهارمین روز ابله مرغونش بود

چیا میدی بهش ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من پارسال با سه تا بچه هام گرفتم. وحشتناک بود. خیلی اذیت شدم ببرش دکتر حتما .‌

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوشاش چجوریه میتونی عکس بدی ؟؟؟ پسر من دو هفته اس بدنش کلا دون دون زده هی میخارونه بردم دکتر یجا گف ابله مرغونه یجا گف مخملک . خوب نمیشه لعنتی همش میخارونه دلم کباب میشع 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
[QUOTE=325005093]جوشاش چجوریه میتونی عکس بدی ؟؟؟ پسر من دو هفته اس بدنش کلا دون دون زده هی میخارونه ...

اخه من بردم یجا گف ابله مرغون یجا دیگه گفت مخملک ولی هرچی یرچ میکنم گوگل زخماشون مثل زخم تن پسر من نیس نمیدونم چیکار کنم دیگه دارو پمادم استفاده میکنم تاثیر نداره انگار

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
پماد کالامین و اسکلوویر داده،قرص هیدروکسی زین،شربت کتوتیفن،شربت زینک،شربت سفالکسین 

من هر صبح ناشتا بهش تخم شربتی و خاکشیر میدادم چندقاشق میخوره

در طول روز کاسنی و شاهتره و آش اسفناج گشنیز ، عدسی ، آب سیب طبیعی سوپ 

بچم فقط مونده تو توالت بیکه مابعات میخوره 

خارش خیلی داشت اینجا خوندم عنبر نسا و خاکشیر دود کنین 

انجام دادم و والامین میزدم امروز شکر خدا حالش خیلی خوب بود فقط چند ساعت پیش تب داشت و جوشهاش خشک شدن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
جوشاش چجوریه میتونی عکس بدی ؟؟؟ پسر من دو هفته اس بدنش کلا دون دون زده هی میخارونه بردم دکتر یجا گف ...

آبه از شکم و پشت شروع میشه معمولا 

داخل جوشها انگار آب داره بعد مثل جوش وسطش سوراخ میشه