2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مطنین هستی نیش نمیزنن چون من خیلی فوبیا دارم میگم نکنه نیش بزنن برن تو پوستم؟چطور فریز کنم

اره بابا اینا داخل برنج میخورن پوک میکنن تخم میزارن داخل برنج بعد خودشونم پروانه میشن 

باشه عزیزم ب نظرت نیش نمیزنن برن تو پوستم از ترسم خوابم نمیبره

نه نگران نباش اگر ته برنجت حالت خاک جمع شده بریز دور چون قابل استفاده نیست 

پارسال دو تا گونی برنج ما حروم شد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چرا برنجاتون حروم شد عزیزم؟

کرم زد پر شپش شد انگار برنج ها رو پودر کرده بودن گذاشتیم بیرون نمک و سیر زدیم ولی موقع پخت معلوم بود خرابه عطرش خیلی زیاد بود انگار شن توش بود 

الان دیگه توبه کردیم زیاد نمیخریم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
کرم زد پر شپش شد انگار برنج ها رو پودر کرده بودن گذاشتیم بیرون نمک و سیر زدیم ولی موقع پخت معلوم بود ...

اخی عزیزم آره واقعا نباید زیاد خرید من شنیده بودم ک ای کرما برنج پوستو میخورن و میرن داخل بدن شما مطمئنید ک نمیخورن؟ 

اخی عزیزم آره واقعا نباید زیاد خرید من شنیده بودم ک ای کرما برنج پوستو میخورن و میرن داخل بدن شما مط ...

نه من ندیدم البته برای ما تو گونی بود وقتی بازش کردیم کرم ها رو دیدیم 

حالا شما نگرانی جاش عوض کن یه سم ضعیف بزن ولی اگر مواد خوراکی کنارشون نباشه جایی برای زندگی پیدا نمیکنن میمیرن😀