2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان

عه اومدی🥺خوش اومدی عزیزکم🥲♥️نمیدونم چرا حالم اوک نمیشه همش نیاز دارم خودمو سرگرم کنم دوس داشتم یه بار ارامش داشته باشم بشینم درس بخونم یا کاری کنم👩🏻‍🦯حس شیشم منم مثل خودت قویه گاهی کسی فوت میشد حس میکردم یا ازدواج

اما الان یه شغلی هست نمیدونم برم یا نه میخوام درس بخونم اما تحمل موندن تو خونه ندارم دستو پام انگار بستس🥲 خیلی لاغر شدم دلیل این اتفاقا حست میگه چیه پسرا و روابطم بماند

خوب باش ولی ساده نه🎀

خسته روحی ی مدت زیادی از لحاظ روانی تحت قشار بودس ب نظدم س مدت بری سرکار برات بهتر حال و هوات عوض می ...

درسته عزیزم دقیقا همین طوره

آخه سر کار هم همش استرس دارم که نکنه چیزی بشع اشتباهی بشه و... یه روز شانس یه موضوع پیش اومد کلی استرس گرفتم زده شدم از طرفی استرس ایندمو دارم چون شغلم اینده نداره و میگم بشینم بخونم باز نمیتونم تو خونه بمونم بخونم همش اضطراب دارم🥺 دلم عاشقی کردن هم میخواد اما لاغرم اونچیزی ک زنا باید باشن نیستم 👩🏻‍🦯

خوب باش ولی ساده نه🎀

درسته عزیزم دقیقا همین طوره آخه سر کار هم همش استرس دارم که نکنه چیزی بشع اشتباهی بشه و... یه روز ش ...

اگر میتونی سر ی شغل دیگه برو که استرست کم باشه 

ظاهری ک مهم نیست منم لاغرم تازه با یه بچه 😅

اگر میتونی سر ی شغل دیگه برو که استرست کم باشه  ظاهری ک مهم نیست منم لاغرم تازه با یه بچه 😅

شغل دیگه نیس😔خیلی ازمون دادم نتونستم بخونم حالم اوک نبود از طرفی یا چیزی جلو خوندن گرفت

اخع من خاستگار میاد میگه لاغری👩🏻‍🦯میرم تو رابطع همینو میگه قدمم بلند نیس من دیگه خیلی لاغرم مثل دخترر۱۵_۱۴ساله هیکلم

خوب باش ولی ساده نه🎀

خسته روحی ی مدت زیادی از لحاظ روانی تحت قشار بودس ب نظدم س مدت بری سرکار برات بهتر حال و هوات عوض می ...

لاوم🥲هستی🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️هیق امروز شانس من محل کارم یه اتفاق رخ داد خ بد

به نظرت برم همین کارو یا راه دیگرو برم🥲

خوب باش ولی ساده نه🎀