2777
2789
عنوان

جنگ میشه؟

484 بازدید | 19 پست

استرس بارداریم کم بود استرس جنگ با پاکستانم اضافه شد😒

جنگ میشه بنظرتون؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن بابا 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
این شایعات فقط اینجا خیلی داغه ها جنگه چی

یه سری تو کانالهای خبری بزنین میبینین

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
😂😂 می‌دونستی با استرس داشتن احتمال سقط بالا میره؟ پس شل کن خودت سرگرم کن

من از خدامه سقط بشه😑

اول ک این کار خوب نیست و خدا دوست نداره

میدونم خود به خود گفتم 

جدا از خوب نبودنش عوارضش زیاده

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز