2777
2789

منم دقیقاااااا

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها تربیت نیست .

از هر لحاظ.مخصوصا الان که هزینه ها بالاس و باید زیاد خرج کنی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میدونم الان بحث تربیتی بود منظورم

تربیت کلا فرق داره .

مثلا بچه های دهه شصتی رو میبینم که میگن خیلی ساده  بودن 

اما دهه ی شصتی میشناسم که اتیش زد به خونه های مردم 

به زمان نیست اصلا . به خانواده ها مربوطه  به محیطی که در اون بزرگ میشه  مربوطه . 

مثلا دختر فامیلمون یه دختر پاک و ساده است . مادرش گفت اسمشو مینویسم فلان مدرسه . من بهش گفتم ننویس سن ۱۴ و ۱۵ سالش نشده فرار میکنه با پسری . چون اون مدرسه بچه هاش دنبال درس نیستن فقط فکر شوهرن که باهاش فرار کنن . اونم‌ننوشت اسمشو .

خانواده و محیط در تربیت مهمه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تربیت کلا فرق داره . مثلا بچه های دهه شصتی رو میبینم که میگن خیلی ساده  بودن  اما دهه ...

میفهمم منظورتونو ولی واقعا محیط وشرایط زمان الان تاثیرش بیشترازقبل 

....این کاربری تعلیق داعم است..

تربیت کلا فرق داره . مثلا بچه های دهه شصتی رو میبینم که میگن خیلی ساده  بودن  اما دهه ...

همون ده شست از هر ده نفر یکیش اینطوری بود

الان از هر ده نفر یکیش نیست

....این کاربری تعلیق داعم است..

میفهمم منظورتونو ولی واقعا محیط وشرایط زمان الان تاثیرش بیشترازقبل 

نه 

یه مورد بگم تا کاملا متوجه بشی .

دهه ی شصتی میشناسم دختر خانم بود .  هم زبون تلخ و تند و تیزی داشت . هم زندگی مردای متاهل رو به هم ریخته بود . هم بلایی سر خانوادش اورده بود که خانوادش با کل فامیلا کات کنن بدون علت .

این فقط یه نمونش بود .

پس به زمان ربط نداره . 

بچه هایی میشناسم الان زیر ۱۲ سال هستن . بعضایشون باادب با تربیت با شخصیت و بسیار خوب . بعضایشون بی تربیت و حرفای بد و .... میزنن .  با اینکه بچه های یه خانواده  (پسر عمو دخور عمو پسر عمه دختر عمه و...) هستن .‌

محیط یکیه . باهم بازی میکنن باهم هستن هفته ها .

اما تربیتشون متفاوته . 

یه پستی راجبتون دیدم گفتین بخاطر پوشش و.... فکر کردم ازین بی حجابایین بدم اومد یلحظع تند جوابتونو دادم😅

حالا یه پست راجب چادر گذاشته بودید متوجه شدم با حجاب و چادری هستین :)

دمتون گرم🌹✌️