یه نفر تو اینستا بهم ریکوئست داد بعد صحبت فهمیدم اهل ترکیهس میخواد بیاد ایران و میخواست کمکش کنم.خودمم نفهمیدم چه کمکی.امروز داشتم دربارهش با دوستم حرف میزدم دوستم یهویی به شوخی گفت این یارو صدرصد دخترارو قاچاق میکنه به کشورای عربی.از همون موقع این فکر افتاده تو ذهنم و الان مثل چی میترسم.از خودش شغلشو پرسیدم گفت تو یه شرکت خصوصی کار میکنه و چندوقت دیگه میره آذربایجان و ۵ ماه دیگه میاد ایران.میگه فارسی یادم بده یا میگه وقتی اومدم ایران میخوام ببینمت و میخوام برات هدیه بخرم.در کل احساس میکنم میخواد مخ بزنه ولی مگه تو کشور خودشون قحطی دختر اومده؟اونا که خیلی خوشگلترن. مشکوکه نه؟ خلاصه که شما اشتباه من رو نکنید که الان اینقدر استرس نکشین
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
بلاکش کن واقعا هنوز شک داری که راست میگه یا نه ؟😶 تو ترکیه بعد آذربایجان بعد ایران ؟؟؟😑 اگه فارس ...
انگلیسی چت میکنیم. چندتا دختر ایرانی دیگه هم فالو داشت.داف بودن.بلاکش کردم.اره دقیقا همین اذربایجانش خیلی مشکوکه.بعد میگه برا کار میرم آذربایجان.والا تا جایی که من دیدم همه برا کار میرن ترکیه