2777
2789

بگید دور هم بخندیم 

فکر کنم خودم سلطانشم😂😂😂😂

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

زمين خوردن كه خوبه 

من هفته پيش وسط سبزي خريدن كش شاوار بارداريم در رفت 

هي راه ميرفتم ميديدم واي چه شكمم راحت شده فشار روش نيست

شوهرم از دور اشاره ميكرد نيا نيا 

خشتك شلوارم دم زانوم بود 🤣🤣🤣🤣 

از يخ شدن شكمم فهميدم 🤣🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

وای یه بار توی پیاده رو با چادر خوردم زمین.درست جلوی پای یه پیرمرده که نشسته بود در یه مغازه.پیرمرده هم بلند بلند گفت بلند شو باباجان خجالت نکش اینجا همه زمین میخورن😂البته اینم بگم که واقعا اون قسمت پیاده رو مشکل داشت.

چند هفته پیش هم بچه به بغل خوردم زمین.خدا رحم کرد تونستم پسرمو بگیرم.

زمين خوردن كه خوبه  من هفته پيش وسط سبزي خريدن كش شاوار بارداريم در رفت  هي راه ميرفتم م ...

وای خدا مردم از خنده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
2804
زمين خوردن كه خوبه  من هفته پيش وسط سبزي خريدن كش شاوار بارداريم در رفت  هي راه ميرفتم م ...

وای من 😂😂😂😂

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
من میفتم زمین تا خونه فکر میکنم همه دارن نگام میکنن و تو دلشون بهم میخندن 

من تا مدت ها درگیرم قشنگ با خودم

وای یه بار توی پیاده رو با چادر خوردم زمین.درست جلوی پای یه پیرمرده که نشسته بود در یه مغازه.پیرمرده ...

وای بمیرمم😂😂😂😂

من از پله ها زیاد افتادم پایین 

منو بگو روز اول دانشگاه اومدم از پله ها برم پایین 

از بس استرس داشتم 

پام بد رفت رو پله 

سر خوردم 

تا آخرین پله نشستنی رفتم پایین😂😂😂😂😂

هر چی تلاش میکردم دستم به میله های راه پله گیر کنه نمیشد

لامصب چند نفر منو دیدن 

خودمم برای اینکه ضایع نشم مرده بودم از خنده😂😂😂😂

2805
این خنده رو همه برای کم کردن احساس شرمندگی دارن 😁

دیگه چه میشه کرد 😂😂😂😂😂

ولی من میرم قعر زمین

اخه بدبختی اینه از رو نمیرم هر روز یه سوتی جدید 

دیگه چه میشه کرد 😂😂😂😂😂 ولی من میرم قعر زمین اخه بدبختی اینه از رو نمیرم هر روز یه سوتی جدید&n ...

اینو بخون دیگه بخاطر افتادنات شکرگزار باشی که این مدل نبوده 

یه دفعه با شوهرم رفتم پیاده رویی حالا اون وسط جلو مغازه ها جیشم گرفت 😱

هر چقدر رفتیم و سوال کردیم سرویس بهداشتی کجاست هیچکس بلد نبود یهو تو پیاده رو زیر پام خیس شد 😂😂

بدو رفتم رو نیمکت نشستم ولی خیسی رو زمین تا رو نیمکت ضایع بود تا نیم ساعت به شوهرم منتظر بودیم لباسم خشک بشه فکر کنم مغازه دارا اطراف هم فهمین 😥

2801