2777
2789
عنوان

انگار هیچ که از من خوشش نمیاد

343 بازدید | 16 پست

من همیشه عاشق مهمونی گرفتن بودم و هستم ولی از نوع خودم 

مثلا وسط مهمونی بریم بگردیم و شام بیرون بخریم بعد بریم خونه یکی دیگه و......

حالا امشب که من و دوستم میخواستیم از بیکاری رفتیم اسنپ گردی ملت یادشون اومده به سبک من برن مهمونی و کلی خوش بگذرونن

قبلاً زنگ میزدن میگفتن شما هم بیا ولی اصلا انگار دیگه من وجود ندارم براشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسنپ گردی؟

اره اسنپ میگیریم از خونمون تا بالای شهر بعد از اونجا یکی دیگه میگیریم تا پایین شهر بعد از پایین شهر یکی دیگه میگیریم مرکز شهر بعد اونجا خرید میکنیم بعد یکی دیگه میگیریم و میریم خونه😂😂

خب چکار کنیم ماشین سواری بلد نیستیم خب😂😂

اسنپ کردی چطوریه

اسنپ میگیریم از خونمون تا بالای شهر بعد از اونجا یکی دیگه میگیریم تا پایین شهر بعد از پایین شهر یکی دیگه میگیریم مرکز شهر بعد اونجا خرید میکنیم بعد یکی دیگه میگیریم و میریم خونه😂😂

خب چکار کنیم ماشین سواری بلد نیستیم خب😂😂

اره اسنپ میگیریم از خونمون تا بالای شهر بعد از اونجا یکی دیگه میگیریم تا پایین شهر بعد از پایین شهر ...

یه لحظه اسنپ نگیر ببینم چی میشه😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اره اسنپ میگیریم از خونمون تا بالای شهر بعد از اونجا یکی دیگه میگیریم تا پایین شهر بعد از پایین شهر ...

همین جوری تو شهر می گردید 

خونتون کجاست 😂

خب پاشید برید پارکی جایی😂

همین جوری تو شهر می گردید  خونتون کجاست 😂 خب پاشید برید پارکی جایی😂

تو شهر ما اصلا پارک هاش امن نیست تا حالا دونفر کش.تن 

تو پاساژ ها و مجتمع ها هم ۹۹ درصد مغازه های خالیه اصلا کسی نیست 

خونه هامون یه خیابون فرق داره فقط😁

تو شهر ما اصلا پارک هاش امن نیست تا حالا دونفر کش.تن  تو پاساژ ها و مجتمع ها هم ۹۹ درصد مغازه ...

تهران زندگی می کنی 

باشه بالاخره برید استخر برید خونه هم خیلی جاها میشه رفت برید رستوران این جوری بهتون خوش می گذرد اونوقت ؟

حااالا من ی مسیر کوتاه هم برم حالت تهوع سرگیجه میگبرم تو ماشین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما اگه همت کرده بودیم یکیمون گواهینامه می‌گرفت این همه مشکل نداشتیم ماشین بر می‌داشتیم می‌رفتیم😂😂😂😂