2777
2789

بهش فکرنکن

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینجا ۹۰ درصد میگن طلاق

ولی همونا ۹۹.۹ درصدشون می مونن

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بچه ندارم..شوهرم مشکل داره..چند وقته همش تو فر اینم خیانت کنم تا مادر بشم بعدش عذاب وجدان میگیرم از ...

یادمه تو تاپیک من گفتی همسرت مثل همسر من بیماره

لطفاً بچه دار نشو عزیزم چون این بیماری که دارن ژنتیکی و ممکنه خدای ناکرده بچتم بیمار باشه 

میخواستم همینو بگم دیدم شما زودتر گفتی

هم نظریم 😉

یادمه تو تاپیک من گفتی همسرت مثل همسر من بیماره لطفاً بچه دار نشو عزیزم چون این بیماری که دارن ژنتی ...

اره عزیزم دوقطبی ارثی هم دارن..واسه همین این فکرایی ک گفتم ب سرم میزنه

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم
اینجا ۹۰ درصد میگن طلاق ولی همونا ۹۹.۹ درصدشون می مونن

دقیقا منم همش میگفتم ولی الان سرم اومد نمیتونم طلاق بگیرم نه اینک دوستش دارم ن ازش متنفرم ولی ن خونه دارم ن سرمایه ن پولی

یادمه تو تاپیک من گفتی همسرت مثل همسر من بیماره لطفاً بچه دار نشو عزیزم چون این بیماری که دارن ژنتی ...

هم ناباروریش و هم بیماریش ارثیه..و منی ک بعد از ازدواج متوجه هر دو شدم..ولی شوهرم خیلی خوبه مهربونه دلشو ندارم قصد طلاقم هیچوقت ندارم ولی بچه دوس دارم کل خانواده مادریش اکثرا بیمارن

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم
دقیقا منم همش میگفتم ولی الان سرم اومد نمیتونم طلاق بگیرم نه اینک دوستش دارم ن ازش متنفرم ولی ن خونه ...

بله عزیزم

قطعا خیلی سخته

ولی هرکس برای موندش توی اون جهنم ی توجیهی داره

یکی بخاطر بچش

یکی بخاطر پشتوانه نداشتن

یکی بخاطر نداشتن سرمایه و دیگری

بخاطر عشقش ب اون آدم خائن