2777
2789
عنوان

وسواس فکری

236 بازدید | 8 پست

سلام شبتون بخیر بچه ها من ی رابطه خیلی عمیق عمقی دارم ک بحث عشق عاشقیه حالا طولانی‌شدن نکنم خواستم بگم ی رابطه جدی عین نامزدیم یا زن شوهر من دوست ندارم رف مقابلم توی اینستا پست های ناجور ببینه قد موهای سرتون سر لین موضوع دعوا داشتیم دیگ گفتم نکاه نمیکنه ک امشب ازش پرسیدم گفت ببین والا نگاه نمی‌کنم ولی وقتی ۱۰ یا۲۰ تا پست میبینم یکی ازینا میاد دیگ من چیکار کنن با لین وحود بازم من ناراحت شدم اصلا ی غمی توی دلم اومد چیزی بهش نگفتن چون واقعا حس کردم خیلی حساس بازی ضایع بازی میشه بنظرتون من حق دارم یان اون میشه نظرتون بگین ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور بگم ۴ ساله باهممیم خونواده ها میدونن چن باز اومده خواستگاری ولی منتظریم شغلش اکی بشه

عزیزم شاید نگا نمیکنه چون دوستاش اینا میبینن براش میاد اون چیزهای که فالور هات هم نگا میکنن به عنوان اکسپلور میاد برات

عزیزم شاید نگا نمیکنه چون دوستاش اینا میبینن براش میاد اون چیزهای که فالور هات هم نگا میکنن به عنوان ...

حالاجدا از اومدنش بنظر شما اگ ببینه چیز خیلی،بدیه یا عادیه شما باشی خیلی،ناراحت میشی یا ی چیز،عادی میبینیش؟