2777
2789
عنوان

معلم بی فکرم

121 بازدید | 5 پست

امروز سر کلاس چون منو دوستم همیشه ماسک می‌زنیم (چون حرفای همین آدما اعتماد به نفسمون رو از بین برده) پاشد بهمون گفت وقتی ماسک میزنید منو یاد افغانی ها میندازید و شبیه اونا زشت میشید من (خودم ایرانیم)و کل کلاس هم خندیدن من واقعا ناراحت شدم اخه مگه افغانی ها چشونه بماند که جواب نژاد پرستی شو دادم ولی بازم ناراحتم اخه مگه ماسک زدن من به اون ربط داره زنیکه احمق تو تایپک قبلیم همه بد متوجه شدن فک کردن خودمم افغانیم به خاطر اون دوباره تایپک زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی کی گفته افغانستانیازشتن؟توشهرما خیلی افغانستانی هست ولی خوشگل توشون زیاده مخصوصا بچهاشون

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

خدایی کی گفته افغانستانیازشتن؟توشهرما خیلی افغانستانی هست ولی خوشگل توشون زیاده مخصوصا بچهاشون

ما خودمون ترکیم اون فارسه والا هممون بهش خیلی احترام میزاریم ولی واقعا حرفش ناراحتمون کرد