2777
2789
عنوان

اسپری لیدوکایین برا واژینیسم

281 بازدید | 11 پست

چند جا خوندم ک از لیدوکایین و لوبریکانت استفاده کنیم ولی لیدوکایین نفهمیدم منظور کدوم اسپری هست اون مدلا ک تاخیری محسوب میشه برای رابطه جنسیه یا اون مدل لیدوکایین ک داروییه . ژل لیدوکایین استفاده کردم تاثیر نداشته . میدونم راه درمانش استفاده از اینا نیست 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه فک کنم اونی ک برا رابطس..خب چرا راه درمانو پیش نمیگیری؟

از راه درمانش بیشتر میترسم 😁ترجیح میدم با همین بی حسی برم جلو تا عادت کنم 

از راه درمانش بیشتر میترسم 😁ترجیح میدم با همین بی حسی برم جلو تا عادت کنم 

منم فک کنم واژینیسم دارم.حس میکنم یه سدی جلوشه 😐😑

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

سلام .. منم مشکلم همین بود چن ماهه شکرخدا حل شده  فقطم با ی ژل و ی بیحسی و ی قرص شل کننده عضلا ...

واقعا اصلا امیدوار میشم یکی میگه این مشکلو داشته حل شده بدون تمرینا .بی حسی من نمیدونم چی چ مارکی باید بگیرم . قرص هم اسم میگین

واقعا اصلا امیدوار میشم یکی میگه این مشکلو داشته حل شده بدون تمرینا .بی حسی من نمیدونم چی چ مارکی با ...

ی ژل هس ب اسم پلی ژل مارک لوبریکانت آبی رنگه .ژل بیحسی هم زایلاپی و قرصی ام ک بهم داد اسمشو یادم نیس ولی شل کننده عضلات شکمی بود . فقط باید شل کنی ریلکس باشی ذهنت از همه چی ازاد و اینکه حتما معاشقه داشته باشین

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ی ژل هس ب اسم پلی ژل مارک لوبریکانت آبی رنگه .ژل بیحسی هم زایلاپی و قرصی ام ک بهم داد اسمشو یادم نیس ...

ممنون 😘