2777
2789
عنوان

دلم گرفته

81 بازدید | 12 پست

بهد مدتها کار پیدا کردم الان حقوقمو نمیده یکماه الکی کار کردم اعصابم خورده😔

کل تلاشمو کردم برای دخترم که میریم بیرون یه چیزی بتونم براش بخرم دلم شکست خداییش

چطور حق مردمو میخورن یه آبم روش

چطور خوابشون میبره

کسی که مغازه و خونه و پول داره دادن یه تومن پول براش سخته؟

چرا خدا منو انقدر خار و خفیف میکنه که جلو هر آدمی دست دراز کنم اشکام داره میریزه بخدا

دیگه رمق ندارم ادامه بدم به زندگی

واااااااا پاشو خودتو جمع کن باید قوی باشی غلط کرده هر کی حقتو بخوره برو جلو بگو پولمو بده کار کردم نداد بگو میرم شکایت میکنم پاشو دختر تو قوی تر از این حرفایی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کلی ذوق داشتم که بازم با همین پول کم یه دردی از خودم دوا کنم خدا منو نمیبینه که به هر دری میزنم آدمی‌ هم نیستم که بشینم بگم خدایا بده

انقدم تلاش میکنم پولامم نمیدن جای دومه که پولامو خورد توی همین دوماه

حالا شاید بده

نه بابا بعید میدونم آدمی که انقد داره و آدمو سر میدوونه

وقتی خودش میگه ماهی پنجاه حقوق شاگرد و شارژ پاساژ و مغازه میده یه تومن نداره بده ؟

همش حرفه نمیخاد بده عزیزم

واااااااا پاشو خودتو جمع کن باید قوی باشی غلط کرده هر کی حقتو بخوره برو جلو بگو پولمو بده کار کردم ن ...

نمیتونم دیگه وقتی خدا داره با من بازی میکنه ملت هم بازیچه میبنن منو

بخداذالان‌میفهمم روی نقشه باشی و زیر پونز باشی و خدا نبینتت ینی چی

وقتی دربه در ماهی یکی دوتومن باشی و به هر دری بزنی بسته بشه ینی چی

نمیتونم دیگه وقتی خدا داره با من بازی میکنه ملت هم بازیچه میبنن منو بخداذالان‌میفهمم روی نقشه ...

نه خواهر ناشکری نکن توکل به خدا کن پاشو از حالت این چه کاریه که دو تومن حقوق داره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
ادمینی و عکاسی محصولات بود

خب برو یه جا دیگه کار این همه کار خواهر من

دیگه انقد زخم خوردم اعصاب برام‌نمونده دفه ی قبل کارگاه گلدوزی بودم اونم نصف پولمو‌خورد

یه کار مطمعن عزیزم آنقدر نا امید نباش خوب نیس

بخدا پنچر شدم حقوقمو نداد خیلی بده حالم خیلیی به دخترم کلی قول دادم 

عزیزم صبور باش از یه نفر قرض کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز