2777
2789
عنوان

شب ارزوهاست😄✌️

102 بازدید | 12 پست

از خدا میخوام امشب مرغ امین روی ارزوی منم بشینه ،۵ساله دارم خون جگر میخورم که به معلمی برسم ،یادمه از ۱۸سالگی همش از خدا. میخواستم ازدواج سالمی داشته باشم هر سال معیارهام متفاوتر و عاقلانه تر شد و تحقیق و مطالعم رو هم بیشتر کرد و الان میدونم چی میخوام ،علاوه بر معیارای شخصی یه انسان خوش اخلاق و مستقل هم از نظر مالی هم از نظر فکری هم از همه نظر ،چشم پاک و مومن باشه .دلم میخواد معلم بشم چون فقط اینکار برام مناسبه هر کاری کنم بازم روحم تو معلم شدنه امسال ومثل سالهای دیگه دارم تلاش میکنم ولی سالهای پیش امیدم به بنده خدایی بود که نشد ولی امسال امیدم به خداست به خدایی که عزیز و دلبر منه خدایی که من هر چیم بد باشم بازم دوستم داره ،تو یکی از تاپیکا خوندم نوشته بود تو سوره یاسین به جای هر مبین ارزوتونو بگید امشب میخوام بخونم،تو ماه رجبیم و خدا تو این ماه. امام علی رو به دنیا بخشیده ،قسمش میدم به همون امام علی امسالم منم. به کام بشینم 💔

امشبه ؟؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فهمیدم فرداست😑💔

اکشال نداره ارزو ارزوعه روز نداره خدا میشنوه الهی ب همشون برسی  

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد