2777
2789
عنوان

خونه

70 بازدید | 8 پست

خانما شما باشین بین خونه ۷۰متری نوساز قیمت ۳۲۰

یا خونه ۱۵۰متری دوبلکس قدیمی قیمت ۴۵۰

کدوم برای خرید انتخاب میکنید 

یکی دیگه هست پله میخوره پایین مثل زیر زمین نوساز اونم ۴۵۰

نمی‌دونم چیکار کنم برج دیگه باید رهن خونه رو تمدید کنیم از املاکی سوال کردم میگه ماهی ۱تومن کرایه دو نفر اینو گفتن یه نفرم گفت ۲تومن کرایه 

با اینکه مستاجر پدربزرگم هستم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
نوساز 320صد در صد به چند دلیل

به چه دلیل میشه بگی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه دلیل میشه بگی

هم 130 تومن پول برات میمونه حدود 2 تومن بهره داره هم خونه کوچیکه تمیز کردنش راحت تره هم کوچیکه بهانه داری مهمون زیاد وپر جمعیت نیاد  هم اینکه هر دفعه یه جاییش نیاز به تعمیر نداره وشیک تره

هم 130 تومن پول برات میمونه حدود 2 تومن بهره داره هم خونه کوچیکه تمیز کردنش راحت تره هم کوچیکه بهانه ...

اوکی ممنون عزیزم

320 میلیون؟

اره ولی تموم شد اونو نخریدم یه خونه دیگه خریدم

مبارک باشه ان شاءالله بسلامتی جسارتا میتونم بپرسم کدوم شهر؟ قیمت ها خیلی مناسبه

نیشابور

سلامت باشین