2777
2789
عنوان

نمازجماعت!❤️

94 بازدید | 9 پست

سلام دوستان درچه صورتی میشه نمازرااول وقت خواند؟دونفره میشه؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

همیشه میشه نمازو اول وقت خوند این چه سوالیه!

نمازجماعت هم اگه منظورته از دونفر شروع میشه بله

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

همیشه میشه نمازو اول وقت خوند این چه سوالیه! نمازجماعت هم اگه منظورته از دونفر شروع میشه بله

میگن ی مدت زمانی بعداذان نمازاول وقت محسوب میشه!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وقت اختصاصیه نماز مثلا من نماز مغربو میگم وقت اختصاصیه نماز مغرب از وقتی اذان میگن شروع میشه(مثلا شما نماز مغربو توی سه دقیقه میخونی) پس وقت اختصاصیه شما از وقتی اذان مغرب و میگن شروع میشه تا سه دقیقه بعد که اگر اون موقع نخوندی میشه وقت مشترک بین نماز مغرب وعشا 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ببین وقت اختصاصیه نماز مثلا من نماز مغربو میگم وقت اختصاصیه نماز مغرب از وقتی اذان میگن شروع میشه(مث ...

من چله گذاشتم بعدتا۱ساعت بعدنماز می تونم پس اول وقت نیس؟

ببین وقت اختصاصیه نماز مثلا من نماز مغربو میگم وقت اختصاصیه نماز مغرب از وقتی اذان میگن شروع میشه(مث ...

من نماز مغربو مثال زدم چون نماز مغرب به محض گفتن اذان میشه نمازو خوند امااا نماز صبح وقتی اذان میگن شما باید ۸ دقیقه صبرکنی تا مطمئن بشی وقت داخل شده و بعد از اون ۸ دقیقه و قت اختصاصی شروع میشه

نماز ظهرو دقیق نمیدونم چند دقیقه باید صبرکنی فکرکنم باید صبرکنی اذان و کامل بگن نمیدونم راستش 

واینکه نماز های ظهر و عصر  یامغرب وعشا که دوتا هستند

برای پیداکردن  وقت اختصاصیه نماز عصر مثلا : از اخر وقت خساب میشه ینی از اخز وقت که نزدیک قضا شدنه نمازه به اندازه خوندن یک نماز عصر توسط شما اون زمان میشه زمان اختصاصیه نماز عصر  

من چله گذاشتم بعدتا۱ساعت بعدنماز می تونم پس اول وقت نیس؟

ینی چی؟ ینی بعد از یک ساعت بعد از اذان میتونی نماز بخونی؟ 

فکرنکنم گلم

من نماز مغربو مثال زدم چون نماز مغرب به محض گفتن اذان میشه نمازو خوند امااا نماز صبح وقتی اذان میگن ...

یه ویژگیه وقت اختصاصی اینه که شما مثلا تو وقت اختصاصیه نماز عصر نمیتونی نماز ظهرتو بخونی  حتی اگه نماز ظهرت مونده باشه! باید نماز عصرتو بخونی اول و بعد نماز ظهرو قضا کنی

فکرکنم خیلی قلمبه سلمبه گفتم ببخشید😁😑

ینی چی؟ ینی بعد از یک ساعت بعد از اذان میتونی نماز بخونی؟  فکرنکنم گلم

بله چون ک مدرسه می رم تا۱ساعت حدوداطول می کشه

بله چون ک مدرسه می رم تا۱ساعت حدوداطول می کشه

خب فکرنکنم اون دیگه اسمش اول وقت باشه من زدم تونت اینارو اورد برام بعدم توضیح دادم😂

فکرکنم اول وقت همون وقت اختصاصیه که توضیح دادم نمیدونم بازم 😬