2777
2789
عنوان

مذهبیابیاین🙏🥺

176 بازدید | 19 پست

سلام قشنگا!راستش من ی نوجوانم15ساله هستم!راستش خوشحال میشم اگربگین چطوروچه کاری انجام بدیم که جزبندگان خوب خداحساب بیایم؟🥺

من خیلی دوست دارم ک خداعاشقم بشه ومن هم عاشق خدا.ولی نمیشه.شکست می خورم.راضی نیستم.ازخودم؟ازاخلاقام؟ازایمانم که فوراحواسم پرت میشه!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه دوره بی نهایت شو‌شرکت کن گلی  خیلی مناسبه برای نوجوونا از پایه شناخت دین و معارف و ...

متاستفانه هزینه...🤕

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

عزیزم قرآن بخوان و بهش عمل کن ...حجاب نماز مهربانی دروغ نگفتن خیانت نکردن ...ارتباط با نامحرم داشتن ...قرآن خواندی معنی فارسی بخوان کامل راه روش درست زندگی رو گفته...

خدا عاشقت اولا 

اصلا عاشقت بوده که این فکر به ذهنت انداخته اما 

علما میگن انجام واجبات ترک محرمات همون نماز اول وقت و رعایت حدود الهی بقیه اش اون طرف داستان (خدا)پیش میبره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

فقط واجباتو انجام بده،میپری تو بغل خدا

حالا واجبات چی هستن،نماز،روزه،

داشتن اخلاق نیک،نظافت،و کاربردی بودن زندگیت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوب یا بد بودن ربطی به مذهبی بودن نداره قلب خیرخواه و نیت خالص داشته باش برای هرکاری و نسبت به دیگر ...

می دونم ازلحاظ دینی منظورمه

من  آدم مذهبی نبودم 

ولی با‌ لطف و نگاه امام حسین  ع بود که تونستم مذهبی بشم 

سعی کن از ائمه و حضرت فاطمه س و حضرت زینب س الگو برداری کنی   

کتاب های زیادی ازشون بخونی 

نمازتو سر وقت بخونی 

شک نکن به اون درجه که میخوای میرسی

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا

فقط همین قدر بدون که تلاشی که میکنی مثل از کوه بالا رفتن میمونه بلاخره آدم پاش میلغزه راه رو اشتباه میره ولی اگه تلاششو بکنه آخرش به قله میرسه، تو هم بدون خدا عاشقته و منتطرته که تو هم عاشقش شدی و میخوای بهش برسی، از خودش بخواه که راهنماییت کنه، قران بخون، برو امامزاده شهرتون، نمازاتو با دقت بخون،❤

ی توضیح کوچولوبدم:

محجبم.ازپسرامتنفرم.نمارم ی مدت ترک می کردم اما الان می خونم سعی براول وقت وجماعت!

قرآن سعی می کنم روزیچندآیه یاصفحه تلاوت کنم.

اماخب قضاوت گاهی دروغ گفتن وشوخی های آزاردهنده...

حس خوبی ندارم!

بدم میادازبعضی اخلاقا وناخودآگاه خودم انجام می دم