2777
2789
عنوان

لباس خونگی!

185 بازدید | 21 پست

قا! بیاین راست حسینی بگین شما تو خونه سوتین میبندین؟🤣

من سعی میکنم همیشه مرتب و تمیز باشم

نمیگم آرایش میکنم و لباس های سخت میپوشم، ولی هر روز دوش میگیرم و موقع خریدن لباس خونگی تا جایی که بشه میگردم لباسی باشه که در عین راحت بودن خوشگل هم باشه 

ولی لامصب این سوتین رو نمیتونم نگهدارم

خفه میشم

قبل ازدواج خونه بابام هم که بودم همیشه واسه تو خونه انقققدر لباسام گشاد بود که مجبور نباشم سوتین بپوشم😆

بعد ازدواج هم که دیگه دست و بالم خیلی باز تر شد🤣 کلا رهااااا کردم

از بیرون که میام در اولین حرکت اونو در میارم، پرت میکنم اونور

امروز دیگه به خودم گفتم بسه🤣

رفتم سوتین نخی محکم گرفتم که بپوشم تو خونه

ولی بااااور کنین تو این یکی دوساعته که تنمه حتی سرم هم درد گرفته😆

واقعا برام سوال شد که بقیه خانوما هم مثل منن؟؟

موقع خواب درمیارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه نپوشم انگار یچیزی کم دارم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

اره نداشته باشم احساس بدی دارم فک میکنم وای الان افتاده میشن ولی موقع خواب درمیارم همیشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من فقط موقع خواب در میارم بقیه روز چون فعالیت دارم و ماشالا بزرگه واسه من زیرش عرق می‌کنه واسه همین باید بپوشم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

منم اگه نزنم مثل تو سر در گم میشم ولی خوشبحالت چون میگن ضرر داره دائم بزنی منم که فقط موقع حمام در میارم😢

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔