2777
2789
عنوان

دلنوشته:)

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 76 پست

سلام

صبحتون بخیر.

آنلاین هستین گفتم عرض ادب کرده باشم. 

خدای مهربان برادرتون رو رحمت کنه.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبحتون بخیر. آنلاین هستین گفتم عرض ادب کرده باشم.  خدای مهربان برادرتون رو رحمت کنه.

سلام ازما

سلامت باشین لطف کردین

ممنونم خدا رفتگانتونو بیامرزه زنده باشید🙏🏻🌹

متاهلم 💍قصه ی من قصه نوره .. من اگه نتابم مردم

شما خانم هنری هستین و قلب چنین خانمهایی رو شکستن ترمیمش یه مقدار زمان بر تره تا خانمهای معمولی.

اما شما خوشبختانه تواناییش رو دارین.

دلنوشته هاتون دارن شخصیتتون رو نشون میدن.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
شما خانم هنری هستین و قلب چنین خانمهایی رو شکستن ترمیمش یه مقدار زمان بر تره تا خانمهای معمولی. اما ...

ممنونم

نمیدونم شاید هنری باشم

درسته زمان بره و حیف‌....

چاره ای نیست دیگه

- من بیش از حد فکر میکنم . .

من عمیقا همه چیزو حس میکنم .

مثلا اینجوریه ك یه نخ نازک رو تبدیل به یه طناب کلفت میکنم .

وصلش میکنم به یه لنگر . .

پرتش میکنم داخل اقیانوس .

بعدم غرق میشم .

البته این برام مهم نیستا . .

این ك غرق بشم برام مهم نیست .

اینکه مردم نمیفهمن ریز به ریز کاراشون ؛ 

ریز به ریز رفتاراشون . .

باعث میشه چقدر خودخوری کنم .

چقدر فکر بکنم .

این باعث میشه ك ناراحت بشم .

این باعث میشه ك غرق بشم :)!🖤

گاهی ناگهان حس می‌کنی همه چیز درست می‌شود، حس می‌کنی دلیلی برای این‌همه نگرانی و اندوه نیست و به هرحال همه چیز خوب پیش خواهد رفت و هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد. گاهی بی‌دلیل و با کوچکترین جزئیات جهان خوشحالی و به ساده‌ترین اتفاقات و احتمالاتِ ممکن، دلخوش!

و به عقیده‌ی من زندگی در همین تصورات خوشایندی که تو نسبت به آینده و جهان داری خلاصه می‌شود و در علاقه‌ی بی‌‌دلیلی که به آدم‌های اطرافت حس می‌کنی و خوش‌بینیِ بی‌حدی که نسبت به اتفاقات و چشم‌اندازهای مقابلت داری.

زندگی فقط با "تصورات خوشایند" و "عشق" قابل تحمل می‌شود و ما ناگزیریم برای ادامه به این دو پناه ببریم...

و من میگذرم
گاهی از خودم!
گاهی از کسی ک سخت دوستش دارم ...
گاهی خودم را پنهان میکنم،
زیر صدای موسیقی هدفونم ...
گاهی پشت لبخندهای ساختگی ام !
اما ...
یه روز، بعد از یه اتفاق،
گریه هایم تا همیشه بند می آید و
تبدیل میشوم به نگاهی سرد !

سرکار خانم سلام

شبتون بخیر

تاپیکها و پستهاتون عالی هستن

بتهوون رو متاسفانه در حد بسیار کمی میشناختم اما یکی از پستهای شما سبب شد که قدری بیشتر در مورد ایشون مطالعه کنم از شما بی نهایت سپاسگزارم.

موفق باشید. 

سرکار خانم سلام شبتون بخیر تاپیکها و پستهاتون عالی هستن بتهوون رو متاسفانه در حد بسیار کمی میشناخ ...

سلام و عرض ادب🙏🏻🌹

سلامت باشید

چه خوب امیدوارم تاثیر گذار و مورد پسند باشه

نظر لطف شماست 😇

شبتون خوش🙏🏻🌷 

دقت کردید خیلیامون چقدر دقت می‌کنیم تو حرف زدن؟ چقدر سعی می‌کنیم کسی از لابلای حرفامون بو نبره که دل‌اندرونمون چه خبره. صرفنظر از دلیلش، اصل این موضوع خیلی تلخه. جین وبستر میگه «و چقدر غم‌انگیز است، که آدم تمام‌وقت مراقب باشد، تا آنچه را احساس می‌کند به زبان نیاورد».

‏فراموش نکنید که از شب نمی‌شود فرار کرد. شاید بخواهید بدوید اما شب از شما تندتر می‌دود. شما عرق می‌کنید و قلبتان به تپش می‌افتد و می‌ایستید، آن‌گاه شب شما را در آغوش می‌گیرد...