2777
2789
عنوان

دلنوشته:)

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌هر نُتی که از عشق سخن بگوید، زیباست ! حالا سمفونی پنجم بتهوون باشد یا زنگ تلفنی ک ...

سرکار خانم سلام

عصرتون بخیر

جمله تحسین برانگیزی فرمودین

عشق یه معجون میمونه

متاسفانه بیشتر پسرها چون احساسشون ضعیف تر از خانمهاهستش یا احساس ندارن، عشق رو فقط در جسم میبینند جسم خانم، اما خانمها عشق رو حس میکنن باهاش زندگی میکنن مثل گلی در قلبشون شکوفا میشه و هر روز بزرگ و زیباتر میشه و متاسفانه بیشتر آقا پسرها اون گل رو نمیبینند.

ببخشید که میام توی تاپیکتون و نظر میدم.

موفق باشید.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
سرکار خانم سلام عصرتون بخیر جمله تحسین برانگیزی فرمودین عشق یه معجون میمونه متاسفانه بیشتر پسرها ...

سلام از ماست

اختیار دارین این چه حرفیه اصلا عیبی نداره😇

درسته واقعا بعضیا به بدترین شکل ممکن پا میزارن روی احساس طرف مقابل .

متاهلم 💍قصه ی من قصه نوره .. من اگه نتابم مردم

" می‌تونم از پس اینم بربیام " هام اون‌قدری داره زیاد می‌شه که می‌تونم صدای شکسته شدن استخون‌هام‌ رو زیر این فشارها بشنوم ...

بگذار از خيالم

خانه‌ای برايت بسازم

و از پرنيان سبز اندوهم

بستری برای ململ سپيد رويای وصلت

بگذار عاشقت باشم

و بعد از این

تنهاييم عاشقانه بگذرد

گاهي دلت مي خواهد به يك جاي دنج و دور پناه ببري!دوست داري آنقدر دوري به تو نزديك باشد كه تا مدت ها دست هيچ كس به تو نرسد.گاهي آنقدر دلت مي گيرد كه دوست داري بي خيالي را در آغوش بگيري و حافظه ات را از هر خاطره اي پاك كني!بعضي وقت ها دست خودت را بگير و با خودت به يك نقطه ي بكر با هواي بي خيالي ببر! بگير و ببر تا دمي آرامش را نفس بكشي!!

نمی دونم چرا ولی وقتی هیچکس درمورد آینده و زندگی و اینا ..ازم نمی پرسه خیلی ریلکس ترم و بهتر میتونم روشون متمرکز باشم که باید چیکار کنم،ولی وقتی حرفش پیش میاد دلم میخواد مغزم و در بیارم بزارم یه گوشه که تا دو سه روز دائم فکر الکی نکنه🤍

نوشته بود:
«سخت ترین بخش خودشناسی روبرو شدن با زخم هاییه که نقشی در بوجود اومدنشون نداشتی ، اما مسئولیت ترمیم کردنشون با توئه»
عمیقا درک کردم چی میگه.

نوشته بود: «سخت ترین بخش خودشناسی روبرو شدن با زخم هاییه که نقشی در بوجود اومدنشون نداشتی ، اما مسئو ...

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).